Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mintha nagyon rég ismerném....

Mintha nagyon rég ismerném. De miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Nemrég történt velem ez a dolog. A rádióban hallottam ezt az énekest. Utána kerestem, hogy mi a dal címe és előadója. Egy pár dalát meg is hallgattam. És bármelyiket hallgattam, tökéletesnek találtam. Na de ezután jöttek csak az érdekes dolgok. Úgy kezdtem érezni, mintha közelről ismerném, nagyon régről. És hogy már találkoztunk. Egy pár napja már vele is álmodok. És mintha tudnám hogy mit érzett bizonyos fontos eseményekkor az életében. Mert ugye pár dolgot megtudtam róla, és saját bőrömön tapasztaltam ,hogy mit érzett akkor. És mintha most is , és minden pillanatban tudnám, mi van most vele. És már most szögezzük le, hogy nem vagyok belé szerelmes. De ha a hangját meghallom, akkor az arcát is mindig látni szeretném. Erről mindenki azt hiszi szerelmes vagyok belé, pedig én nem érzek ilyesmit. Veletek történt már ilyesmi? Hogy lehet ez?

2012. júl. 4. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet gemini faktorok vagytok. Egyebet nem tudok mondani...
2012. júl. 4. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

ezt ezotéria témakörben kellett volna kérdezned, ott több értelmes választ kapnál :D

amúgy velem még nem történt ilyen, nem is tudom elképzelni mit értessz az alatt, hogy "mintha tudnám hogy mit érzett bizonyos fontos eseményekkor az életében". azt akarod mondani, hogy dettó ugyanolyan életet él mint te?

2012. júl. 4. 22:48
 3/4 A kérdező kommentje:
nem. hanem utánaolvastam, és tegyük fel, hogy megtudtam azt, hogy pl. ezt meg ezt a díjat kapta. ilyen eseményekre gondolok. tehát mintha átérezném azt, amit ő akkor .
2012. júl. 5. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak mély benyomást tett rád a dal. Nekem is volt már ilyen, hogy megláttam egy színészt, és azóta azon gondolkozok h mi lehet vele, meg hogy ő is így érzett e akkor mint ahogy én. Ez normális dolog, szerintem idővel elmúlik.
2012. júl. 19. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!