Gáz, hogy bujkálok az emberek elől?
Figyelt kérdés
Nem szeretek találkozni az ismerőseimmel, ezért mindig bujkálok előlük. Pl. ha az utcán szembejön egyik ismerősöm, akkor lefordulok egy utcával előbb, átmegyek az út túloldalára, vagy egyszerűen elindulok a másik irányba. Ha átjön hozzánk egy ismerős akkor inkább elmegyek otthonról vagy elő sem jövök a szobából.
21L
2012. júl. 4. 19:08
11/13 anonim válasza:
Egyébként én is ugyan így vagyok,
jól tetted,hogy megkérdezted,így legalább rájöttél,hogy nem vagy egyedül
sőt az is lehet,hogy néhány ismerősöd is ugyanígy van ezzel és lehet,hogy ha egymást meglátnátok az utcán mindannyian elkezdenétek kerülni egymást. XD
12/13 anonim válasza:
Én is azért, mert utálok jópofizni, meg az időjárásról, a pasikról,az iskoláról csevegni.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát, nem hinném,hogy az ismerőseim ilyenek lennének.
2012. júl. 6. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!