Gáz, hogy bujkálok az emberek elől?
Nem szeretek találkozni az ismerőseimmel, ezért mindig bujkálok előlük. Pl. ha az utcán szembejön egyik ismerősöm, akkor lefordulok egy utcával előbb, átmegyek az út túloldalára, vagy egyszerűen elindulok a másik irányba. Ha átjön hozzánk egy ismerős akkor inkább elmegyek otthonról vagy elő sem jövök a szobából.
21L
Én szinte ugyanígy vagyok. Ha látok valakit, aki ismerős pl. az utcán, igyekszem elkerülni a találkozást. Ezért nagyon éberen figyelek, ha sétálok. A vendégekkel ugyanaz.
23F
Ugyanez a helyzet nálam is. Rettegek attól, hogy valami ismerőssel találkozom, mert tartok attól, hogy le kell állnom vele beszélgetni. Én is olyankor próbálok úgy mozogni, hogy pont elkerüljem az illetőt.
22/F
Én is csatlakozom hozzátok. Ugyanez van velem is.
23/L
Szintén...Legutóbb is a régi házam fele jártam és ott volt az egyik ismerősöm mikor kijöttem a boltból..arra mentem volna igazából amerre az ismerősöm állt, de inkább mentem a hosszabb úton a másik irányba, csak ne kelljen leállnom vele...Ebbe így bele sem gondoltam, de most hogy kérdezed..elég furcsa.
De legalább többen vagyunk így:)
Jéé én is. :) Vannak barátnői makik itthon zaklatnak és alig akarnak elmenni. xd Nagyon idegesítőek. Meg én nagyon félek az utcán alapból is az emberektől.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!