Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz, hogy bujkálok az emberek...

Gáz, hogy bujkálok az emberek elől?

Figyelt kérdés

Nem szeretek találkozni az ismerőseimmel, ezért mindig bujkálok előlük. Pl. ha az utcán szembejön egyik ismerősöm, akkor lefordulok egy utcával előbb, átmegyek az út túloldalára, vagy egyszerűen elindulok a másik irányba. Ha átjön hozzánk egy ismerős akkor inkább elmegyek otthonról vagy elő sem jövök a szobából.

21L

2012. júl. 4. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte ugyanígy vagyok. Ha látok valakit, aki ismerős pl. az utcán, igyekszem elkerülni a találkozást. Ezért nagyon éberen figyelek, ha sétálok. A vendégekkel ugyanaz.

23F

2012. júl. 4. 19:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk én ezt néha idegen emberekkel is csinálom, de csak nagyon ritkán.
2012. júl. 4. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet nálam is. Rettegek attól, hogy valami ismerőssel találkozom, mert tartok attól, hogy le kell állnom vele beszélgetni. Én is olyankor próbálok úgy mozogni, hogy pont elkerüljem az illetőt.

22/F

2012. júl. 4. 19:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Nahát ! Nálam is ez van. Ha vendékeg vannak, elmegyek itthonról vagy ki sem mozdulok a szobából.
2012. júl. 4. 19:45
 5/13 anonim válasza:

Én is csatlakozom hozzátok. Ugyanez van velem is.

23/L

2012. júl. 4. 20:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Szintén...Legutóbb is a régi házam fele jártam és ott volt az egyik ismerősöm mikor kijöttem a boltból..arra mentem volna igazából amerre az ismerősöm állt, de inkább mentem a hosszabb úton a másik irányba, csak ne kelljen leállnom vele...Ebbe így bele sem gondoltam, de most hogy kérdezed..elég furcsa.

De legalább többen vagyunk így:)

2012. júl. 4. 20:37
 7/13 anonim ***** válasza:
utcán én azért nem kerülök el másfelé, de ha boltban beáll mögén egy ismerős köszönök neki és ennyi nem állok le beszélgetni
2012. júl. 4. 20:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Jéé én is. :) Vannak barátnői makik itthon zaklatnak és alig akarnak elmenni. xd Nagyon idegesítőek. Meg én nagyon félek az utcán alapból is az emberektől.

14/L

2012. júl. 4. 22:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Elég sokan vagyunk,(és még ki tudja hányan) nem gondoltam volna. És ti miért nem szerettek találkozni ismerősökkel?
2012. júl. 4. 23:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Én azért,mert akkor általában jópofizni kell (lányokkal) és utálom a jópofizást,beszélgetni se szeretek olyanokkal akiket alapból nem szeretek.
2012. júl. 4. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!