Honnan tudja az ember, hogy megtalálta önmagát?
Figyelt kérdés
Az embereknek sok korszakuk van. Egyszer ezt szeretik, majd később azt. Egyszer ez az életnézetük, később tán a szöges ellentéte. Véleményem szerint önmagunkat keressük a korszakok váltakozásával. Honnan tudja az ember, hogy megtalálta önmagát?2012. júl. 4. 02:09
1/5 anonim válasza:
Szerintemmezt sosem tudhatjuk. Ha majd eltelik pár év, megkérdezheted önmagad tól, hogy: megtaláltam önmagam? Akkor talán tudsz majd rá válaszolni, ha eléggé magadba nézel.:)
2/5 anonim válasza:
Ilyen nincs. Ha egyszer megtalálta önmagát, és nincs tovább, az stagnálás, amit hanyatlás követ. Én amíg bírom - remélem, hogy a halálomig -, fejlesztem magam olvasással, beszélgetéssel, gondolkozással...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. júl. 4. 15:10
4/5 anonim válasza:
Onnan tudja, hogy már semmivel kapcsolatban nem érez függést, totálisan szabadnak érzi magát az ember, ráébredve, hogy a korszakok mind mind csak álarcok voltak, melyekbe tévesen kapaszkodott, ugyanis mindent önmagában lel, mindent...ezért is oly "változékonyak" a szakaszok. Felismerve, hogy ami önmaga az eredetileg maradandó.
üdv
27/F
LastOne.Left
5/5 anonim válasza:
Nincs semmi örök, csak a változás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!