Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szóval. Hát kíváncsi lennék...

Myácska^^ kérdése:

Szóval. Hát kíváncsi lennék hová is tartozom eszmei nézetileg? . értitek. Punk. Dark. Skinhead. Ilyesmikre. Halli

Figyelt kérdés
Na szóval.....én nem tudom eldönteni,hogy mit képviselet,mármint nem nézek úgy ki mint egy punk színesen öltözködöm illetve általában hangulatom szerint olyan színeket veszek fel amilyen kedvem van éppen...a rendszert k*vára megvettem ami itt megy...szerintem mindenki ugyanannyit ér vagyis annyit amennyit letesz az asztalra..nem a pénzre gondolok..szerintem mindenkinek ugyanolyan joga van és nem érdekel mások véleménye sem..de nem vettek meg senkit mindenkit elfogadok olyannak amilyen zenében hardcore-t punkot,alternatív rockot néha ilyen emonak mondott zenét is hallgatok...de mondjuk engem nem érdekel hogy mit képviselet általában egyszer-egyszer le is emoznak,de nem értem nem lehet színes dolgokat felvennni egyszerűen ilyen vagyok ha rossz kedvem van sötét színekbe öltözök ha meg jó színesebbekbe színesebb de néha ha jó kedvem van akkis feketét veszek fel na szal valamennyire leírtam amit akartam csak már kiváncsi lettem mit is képviselek milyen csoportot ^^ köszi előre válaszokat
2012. júl. 3. 08:25
 1/9 Salx Narval ***** válasza:
Egyenlőre úgy látom semmit. De miért is lenne muszáj, bármit is képviselned? Attól, hogy hogyan öltözöl és milyen zenét hallgatsz, még nem feltétlenül képviselsz valamit. Ahhoz hogy kiállj valami mellett, kicsit mélyebb ismeretekre van szükség, amiről te írsz az max gyerekes hóbort, ha úgy tetszik divat.
2012. júl. 3. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Magadat képviseled, senki és semmi mást nem, de ahogy az első is mondta: nem is fontos.
2012. júl. 3. 09:39
 3/9 A kérdező kommentje:
gyerekes hóbort lenne?O.O ha megkérdezik én általában azt mondom h rocker...mert olyan zenét hallgatok meg ilyesmi ^^ csak azért kérdeztem meg mert egy ideje zenét tanulok és kíváncsi vagyok hogy a későbbiekbe milyen zenekarba lenne a helyem de az majd kiderül...de vagy alternatív rock vagy punk rock ^^ de akkor tényleg gyerekes hóbort ez v mi?? O.O
2012. júl. 3. 10:06
 4/9 eric_one válasza:

Hát úgy látom neked a divat mondja meg hogy kivagy. Másrészt ez a kérdés hogy kerül a valláskritika rovatba?

Harmadrészt ne aggódj, ez csak múló hibád, mert ki fogod nőni. :-)

2012. júl. 3. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Keresed önmagad. Nincs ezzel semmi gond, előbb-utóbb kialakult karakteres egyéniség leszel.

Zenélj, próbálj ki mindent, és ott ragadj meg, ahol jól érzed magad.

2012. júl. 3. 10:38
 6/9 Salx Narval ***** válasza:
Hát, persze, nem kell aggódni, ki kell próbálnod magad és az sem baj, hogy az ép aktuális megjelenésed ellenére, más stílusú zenéket is meghallgatsz és esetleg még tetszik is. Fiatal koromban én még szégyelltem is, a haverok előtt, hogy a népzenét, komolyzenét, stb is szeretem.:D Tanulj, zenélj, szórakozz, a többi jön magától, van ami örökre marad és lesz ami hamar elmúlik. Nem véletlenül neveztem gyerekes hóbortnak, én is átéltem hasonlókat és gondolom az idősebbek mid.
2012. júl. 3. 13:19
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek!! :) bocsi a kategóriáért,csak szerintem itt vannak a legnormálisabb válaszadók szóval bocsi mindenkinek! ^^ és köszi még egyszer a sok tanácsokat sokat segített :)) remélem majd akkor megtalálom önmagamat ^^
2012. júl. 5. 06:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem simán rocker vagy a divatosabb fajtából
2012. júl. 5. 17:11
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2012. júl. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!