Mit lehet csinálni egy 16 éves fiúnak, egy unalmas nyári estén?
Nyaralni voltam már, aludni pedig nem tudok/nem szeretnék. Egyedül vagyok, nincs testvérem, könyvet olvasni nem szeretek.
Köszönöm a segítő jellegű hozzászólásokat!
játsz ezzel a játékkal: LOL
tuti függő leszel :D vagy mért nem mész a haverjaidhoz?
menj kocsmába, kártyázni velük vagy menj strandolni.. ha van szabad strand akkor oda :D azok jó mókák! vagy esetleg takarítsd ki a szobád.. ahogy a fiúkat ismerem khhm.. :D:P vagy találj magadnak hobbyt. gitár,dob stb...vagy ha van kutyád sétáltasd meg, közbe csajozz. :D vagy nemtudom...
16/L
Bicskanyitogató tud lenni, ha sima üdítőt iszol. Ezt csak úgy kerülheted ki, ha vodkanarancsot kérsz vodka nélkül.
Ez csak jótanács, nehogy kinyírasd magad.
-haverjaiddal menj biciklizni,haveromék éjjel 1-3 fele szoktak olyankor hazaesni(persze ez vidéken van vagy hol:D) esti programnak az egyik legjobb(főleg azért mert akkor már az idő is jó):D
-hallgass zenét és ismerkedj/beszélgess fb-n, gyik-on
-nézz filmet
-én személy szerint nem ajánlanám estére a dobolást meg gitározást, de te tudod :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!