Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet csinálni egy 16...

Mit lehet csinálni egy 16 éves fiúnak, egy unalmas nyári estén?

Figyelt kérdés

Nyaralni voltam már, aludni pedig nem tudok/nem szeretnék. Egyedül vagyok, nincs testvérem, könyvet olvasni nem szeretek.

Köszönöm a segítő jellegű hozzászólásokat!

2012. júl. 2. 23:22
1 2
 11/17 anonim válasza:

játsz ezzel a játékkal: LOL

tuti függő leszel :D vagy mért nem mész a haverjaidhoz?

menj kocsmába, kártyázni velük vagy menj strandolni.. ha van szabad strand akkor oda :D azok jó mókák! vagy esetleg takarítsd ki a szobád.. ahogy a fiúkat ismerem khhm.. :D:P vagy találj magadnak hobbyt. gitár,dob stb...vagy ha van kutyád sétáltasd meg, közbe csajozz. :D vagy nemtudom...

16/L

2012. júl. 7. 15:17
 12/17 X-atosz ***** válasza:
Ha szabad, én a kocsmázásról lebeszélnélek. Övön aluli társaság; nem az kell neked.
2012. júl. 7. 15:36
 13/17 anonim válasza:
Néha ám a "gyerekeknek" is kell a buli meg a szabadság... én alig-alig csavargok, nem züllök, nem iszok alkoholt, nem drogozok.. egy káros dolgot csinálok. cigi... néha énis kimozdulok itthonról.. ha kocsmába megy valaki nem azt jelenti, hogy inni kell.. van üdítő is.
2012. júl. 7. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja,mindenki be van rúgva,esetleg becsiccsentve,te meg iszod a narancslevet,nem tudsz ráhangolódnia hülyeségre,azzal csak magadnak teszel rosszat.
2012. júl. 8. 08:30
 15/17 X-atosz ***** válasza:

Bicskanyitogató tud lenni, ha sima üdítőt iszol. Ezt csak úgy kerülheted ki, ha vodkanarancsot kérsz vodka nélkül.

Ez csak jótanács, nehogy kinyírasd magad.

2012. júl. 8. 14:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Utálom az alkoholt, és igen, valóban leszólnak ha üdítőt iszok. Ezért inkább szomjazok, de oldódni nem tudok.
2012. júl. 9. 12:44
 17/17 anonim ***** válasza:

-haverjaiddal menj biciklizni,haveromék éjjel 1-3 fele szoktak olyankor hazaesni(persze ez vidéken van vagy hol:D) esti programnak az egyik legjobb(főleg azért mert akkor már az idő is jó):D

-hallgass zenét és ismerkedj/beszélgess fb-n, gyik-on

-nézz filmet

-én személy szerint nem ajánlanám estére a dobolást meg gitározást, de te tudod :D

15/L

2012. júl. 10. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!