Mit tegyek, hogy kevesebb legyen a konfliktusom?
Figyelt kérdés
szóval az a helyzet, hogy eléggé sok konfliktusom van az emberekkel, és nem is nagyon bírnak sokan.
hangos vagyok, lobbanékony, türelmetlen, kritikus és nagyszájú.
ezt már mind megkaptam.
kollégista vagyok, és a jövő évi szobatársaimmal szeretnék minimális konfliktust.
Szeretnék hűvös lenni, nyugodt, visszafogott és "ideális" szobatárs, akire ha rágondol az ember, azt mondja: okés csaj.
Jobban úgy tudnám megfogalmazni, hogy olyan szeretnék lenni, mint egy angol úrikisasszony. Akkor elkerülhetném a konfliktusokat, mert GYŰLÖLÖM őket... :/
Ötletek, hogy ezt, hogy érhetném el?
2012. júl. 2. 21:20
1/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Az egyetlen megoldás az volt, hogy nyelem a békát. Ha véleményem van, előbb szépen lassan végig gondolom a fordított helyzetet. Mit éreznék, ha nekem mondanák ezt? Rosszul esne? Megsértődnék? Viszont megváltozni ne akarj, mert az, hogy nem mondod ki azonnal amit gondolsz, nem egyenlő a megváltozással. Maradj önmagad!:)
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem kell feltétlenül "lenyelned a békát"! Ha van véleményed azt nyugodtam elmondhatod, csak kicsit tapintatosan. Vegyél egy kicsit vissza és akkor ezek megszűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!