Ha nyitottabb lennék magabiztosabb is?!
tök zárkózott vagyok...
persze vannak barátaim meg minden...
de az a helyzet, hogy a pólóm már nem merem levenni elöttük :( félek a véleményüktől...
van egy kis pocakom..szőrös a hasam, szét van repedve a hátamon a bőr és rohadt sok "nagyobb" anyajegyem van..
emiatt kb magabiztosságom 0.. nemmerek lányokhoz odamenni stb.. de... még haverokhoz se meek átmenni medencézni.. elmeni velük strandra.. meg kirándulásokat is emiatt hagytam ki...
tök rosz érzés hogy ilyen dolgokból kimaradtam, de még most sem mernék levetkőzni..
(mellék kérdés) szerintetek szarjam le a véleményüket?! .. de attól félek akkor is bántana lekileg
vagy menjek el gyantáztatni?
15/f
pólóban strandon? hát nem tudom, sztem az biztos rosszabb, mint anyajegyesen-szőröskés hassal..
még a lányoknak is szőrös:P:)
anyajegyem is van!:D
ha kijöttök a vízből húzd be a hasad, aztán úgyis hamar elfelejted sztem, biztos nem fognak megjegyzést tenni rád, legfeljebb poénosan sztem, nevess velük és le lesz tudva az egész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!