Szerintetek "gáz" hogy 25 évesen még nem dolgoztam, mert nem találtam megfelelő munkát?
ismerek pár embert akik közel 30 éves korukig nem találtak munkát, erre sokan főként a családjukban (mivel a szüleikkel éltek) kezdték a nem tetszés jelét adni
nem dobták ki őket, de egyre negatívabb véleménnyel voltak róluk (munkakerülő, nem is akar dolgozni, mi lesz vele ha mi már nem leszünk .... meg ilyeneket mondtak a szülők)
és most itt oszlanak meg a vélemények, tudtak-e volna dolgozni?
elmehettek volna rendőrnek,tűzoltónak, mentősnek, betegszállítónak, közmunkásnak
igen, de mi van ha a fizikumok nem alkalmas rá?
erre más azt mondja csak akarni kell
szerintem nem mindegy, hogy az ember milyen munkát kap
olyat amilyet szívesen csinál vagy olyat amit utál ráadásul nem is bírja, nem is alkalmas rá
akikről beszéltem egyébként már találtak munkát, többen külföldre mentek (persze ismerős segítségével) róluk nem tudok szinte semmit, van aki vagyonőr lett, van aki ápolónő, van aki uszodába dolgozik
teljesen mást tanultak, de általában szeretik amit csinálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!