Valaki adna tanácsot?
NA ÁLLJ TALPRA MOST AZONNAL! :D
Haza nem tudsz költözni? Az lenne a legjobb megoldás.
De, ha nem keress a neten pl.: www.topapro.hu -n egy albérletet. Egyenlőre szerintem megteszi az, ha egy szobát bérelsz ki. Azt a megtakarított pénzedből is ki tudod bérelni.
Milyen végzettséged van? Annak megfelelően gyorsan keress munkát! Vagy, ha nem találsz keress a Tescoban/valahoi, hogy meg tudj élni.
Nem tudom miért nem fordult meg a fejedben az, hogy hazaköltözz. Talán szüleid vidékiek?
Tőlük kérhetnél krumplit, hagymát, egy kevés húst, tojást, stb. ha van nekik. Ha nincs, akkor egy kis pénzt, amiből egy darabig állod a kaját, rezsit.
Hidd el minden jobb lesz!

Első vagyok:
na pont ez az, ha tanyavilágban élnek, akkor ha anyagilag nem is biztos, de levágott tyúkkal, tojással, zsírral, krumplival, hagymával, stb.-vel tudnának segíteni. Így élelmiszerre úgymond nem kellene költened.
Az egyik hozzászóló írta, hogy kérdezz körbe, hogy ki az aki jönne melléd lakótársnak. Használd a facebookot! Egyik ismerősöm is ott keresett magának lakótársat.
Kicsit spórolnod kell majd, de nemsoká tényleg kilábalsz ebből a helyzetből.
Munkát pedig mindenképp kezdj el keresni, mert sajnos a munkaadók ajánlataikkal nem fognak megkeresni.
Nem azt mondom, hogy fogadj el minden munkát, de nem biztos, hogy egy ilyen helyzetben célszerű válogatni.
Még egyszer sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!