Miért van az, hogy ha arra gondolok, hogy valakivel v. mi rossz történik, akkor az pár percen belül meg is történik?
Figyelt kérdés
Pl.: Az osztálykiránduláson az egyik osztálytársnőm cikizni kezdett a ruhám és a frizurám miatt, én meg arra gondoltam, hogy bárcsak v.mi rossz történne vele, és amikor száltunk le a buszról, ő megbotlott a lépcsőn, elesett és eltörött a keze.2009. júl. 7. 17:53
1/4 anonim válasza:
Boszorkány vagy:)))
Kívánnál nekem lottó 5-öst??
2/4 anonim válasza:
vagy véletlen vagy isten bosszúja
3/4 anonim válasza:
Ha többször is előfordult, akkor nem véletlen! Vigyázz vele!
4/4 anonim válasza:
Lehet véletlen vagy lehetett béna a cikiződ lehet az is hogy Isten meghallgatott vagy lehet hogy vmi természetfeletti erővel rendelkezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!