egyszerűen nem látom értelmét, valaki mondja meg. zárkozott, magányosabb hajlamú emberek. ha találtok valakit(facebookon, szintén facebook-fant), akivel IGAZÁN egyhullám hosszon vagytok, rengeteg közös jellemvonásotok, de az illető nagyon bizonytalan magába, ami oka lehet annak, hogy benned is bizonytalankodik, mégis mi értelme, hogy elforduljon egy igazán figyelmes(!) jó baráttól. és ezt azért felkiáltó jelben, mert biztosan figyelmesebb vagyok, mint a barátaim más barátjai, akikkel talán szivesebben törödnek, mintsem, hogy velem szóba álljanak bármikor. egyszerűen nem értem az emberek felfogását.
de hiszen én is az vagyok, szóval tőlem nincs amiért félnie...
2012. jún. 23. 20:08
3/9 anonim válasza:
Neharagudj de egy facebookk fanoktól sokat nem lehet elvárni.Mármint az igazi barátokat nem a facebookon szedi össze az ember.
Neharagudj de szerintem veled van a baj ,mert ha egy zárkozott ember barátja vagy és ő is barátnak tart téged akkor ott nem látom okát hogy félénkség miatt forduljanak el a felek egymástól.
Itt valami történt ami tuti nem tetszett neki vagy nem tudom.Miért nem beszélsz vele?Miért nem faggatod ki hogy mi a baja?
2012. jún. 23. 22:10
4/9 anonim válasza:
Szerintem az interneten való barátkozást csak feltételes barátságként szabad kezelni.
az internetes ismerős az olyasmi mint az álarcos ember, nem tudod mit takar.
Még a való életben is hosszabb idő szükséges ahhoz hogy valakit valóban kiismerjünk és valóban barátként tekinthetünk.
2012. jún. 23. 23:06
5/9 A kérdező kommentje:
tudom, hogy szar, ezzel teljesen tisztában vagyok, és átérzem. de ő is olyan zárkozott, és egyhullámhosszon gondolkodunk. zárkozottságomtól függetlenül élőben nehezen tudnék igaz barátra lelni, nem gondolod? hiszen aki olyan mint én, szintén nem társaságkedvelő...szóval...
2012. jún. 24. 10:38
6/9 A kérdező kommentje:
sokan találták meg barátjukat interneten akik kicsit befeléfordulók, szóval ezzel nincs baj, amúgyis nem mindegy, hogy élőbe, vagy interneten? mert itt az álarcos dolog nem téma... leszűrtem a tanulságot: barátkozzak élőbe olyanokkal akik sosem fognak megérteni, és sosem lesznek igazi lelkitársaim, zsír.
2012. jún. 24. 11:29
7/9 anonim válasza:
Szerintem rosszul fogod fel az egészet!
Nekem is van egy zárkozottab barátom akit szinte sehova nem lehet elrángatni legalább is olyan dolgokba nem lehetetlen bele vinni amiben vannak mások is.
Ergo:Olyan progikat kell csinálni amikben mindketten fanok vagytok és így el lehet ütni is a z időt meghát ha bírjátok egymást az úgyis kialakul.
Ha valamiért elfordulnak tőled az nem azért van mert zárkozott az illető hanem azért mert nem voltál neki barát,max csak egy haver.
A lényeg az tud az ember egy csomó helyen barátokat szerezni de ahhoz kikéne mozdulni otthonról és nem a facebooktól várni a csodákat.
Minden jót!
2012. jún. 24. 21:52
8/9 A kérdező kommentje:
oké, de egy szóval sem írtam, hogy azért fordult volna el, mert zárkozott. amúgy tényleg másképp fogok fel dolgokat, akár csak ő, de lezárom.
2012. jún. 24. 22:42
9/9 anonim válasza:
Ne zárd le hanem menj el hozzá és beszélj vele,vagy hívd el valahová!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!