Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ember kitudja magából ölni...

Az ember kitudja magából ölni a félelem érzését?

Figyelt kérdés
Akár részlegesen...?

2012. jún. 22. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Mert mihelyt egyik megszűnt, jön helyette új. Félelem nélküli emberről még nem hallottam. Esetleg ha olyan közel kerülnél Istenhez, mint Jézus, talán akkor tudnád úgymond kiölni.
2012. jún. 22. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
hogyne tudná. átgondolja a helyzetet, azt, hogy mitől fél (valójában), miért teszi, és "jogos"-e ez a félelem. ezután általában rájön, hogy a félelme alaptalan volt. nálam legalábbis így működik. megmagyarázom magamnak, mért felesleges félnem, és szembenézek a dologgal (:
2012. jún. 22. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy valaki például kivégzés, vagy kínzás előtt, hogyan tudta legyőzni a félelmét.

Például az Inkvizíciós kínzások, kínvallatások során.

2012. jún. 22. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Kiölni nem lehet.

Kiütni egy erősebb dologgal, de ez sokszor cselekvést kíván.

Mert ugye: mitől fél az ember leginkább? - szerintem főleg magától a bizonytalantól.

Legrosszabb várni úgy, hogy nem tudjuk mi fog történni, és nem tehetünk semmit sem. Ebben az esetben nem lehetséges.

Ha van lehetőség cselekedni, úgy ha kiölni nem is, félretenni lehet!

2012. jún. 22. 18:04
 5/5 anonim válasza:

én fennhangon kimerem jelenteni, hogy igen.

Én kiöltem magamból.

durván 14-15 év kellett hozzá.

és most már ott tartok, hogy nem félek semmitől és senkitől.

Boldogan vetném oda az életemet.

Nincs értelme léteznem ebben a világban. És nincs is kedvem.

Régen féltem mindenkitől, az emberektől az élettől...mindentől, de most már nem, néha esténként kiszoktam menni járkálni össze vissza, 8. kerület, 10 kerület, hátha valaki belém köt és lesz hozzá bátorsága és megöl. De nem....nem szólnak semmit, csak néznek...szánalmas bolondok ezek, csak a szájuk jár.

De megölni egyik sem mer 1 embert.

2012. jún. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!