Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen olyan búval b*szott fejem?

Figyelt kérdés
:) Ha megyek az utcán, vagy ha suliban vagyok vagy akárhol, és nincsenek mellettem a barátaim akikkel beszélgethetnék, szóval egyedül vagyok, azt vettem észre, hogy mindig morcos, mogorva fejet vágok. Hiába próbálok meg olyan önfeledt lenni, mint otthon valahogy mégsem megy, feszélyeznek az idegen emberek. Emiatt szerintem marha szar a kisugárzásom, hiába nézek ki jól, viszont ha a barátaimmal vagyok mindig mosolygok, röhögünk. Zárkózott vagyok, de próbálok megnyílni. Ti járnátok egy ilyen lánnyal? Mert valójában nem vagyok mogorva, inkább a jókedv jellemző rám, csak ezt valószínűleg senki nem gondolná elsőre. 19l
2012. jún. 22. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Ez mindenkivel így van. Igyál és akkor tudsz mosolyogni egyedül is.
2012. jún. 22. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Ja és ivás alatt természetesen Salvus vízre gondoltam. Próbáld ki. Whehehe...
2012. jún. 22. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
én is szerintem elég mogorva fejet vágok az utcán, kíváncsi lennék mit gondolnak a szembe jövők
2012. jún. 22. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy mogorva a fejed? :D Az egyik barátnőm is ezt hitte magáról, pedig szerintem szimplán csak komoly az arckifejezése. vagy inkább elgondolkodó. Elvégre nem vigyoroghatsz állandóan, mint birsalma a biliben.
2012. jún. 22. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!