Ugye éreztek így Ti is?
Van egy kis hitelünk, de már "csak" 8 évig, és nem is nagy összeg. Babát tervezünk, nem akart összejönni, de a mostani orvosom már megtalálta a bajt. Szép házunk van, autónk, ami 7 éves, de tökéletes, és ami a legfontosabb: boldognak gondolom magunkat.
És mégis...
Hó végén miután mindent kifizettünk, ülök kb. 2000 Ft-tal a zsebemben, és arra gondolok, hogy ez így borzasztó. Mindent fillérre kiszámolni, nem a 195, hanem a 185 Ft-os tejfölt megvenni, mert az is számít, nyaralni soha, hogy a férjem inkább motorral jár boltba egyedül, mert abba kevesebbet kell tankolni, mint a kocsiba, ruhavétel hatalmas érvágás, és akkor egy esetleges temetési vagy lakodalmi kiadásról ne is beszéljünk.
A barátnőmék jobban állnak, mint mi, folyton kávézni, ebédelni, buliba menne, és amikor mondom, hogy nem tudok, mert nem fér bele, és felvennem sincs mit :), akkor lehurrog, hogy ne panaszkodjam, mert sokan örülnének, ha úgy állnának, mint mi, és nem igaz, hogy nincs 3-4 ezer Ft-om. Hát nincs. Igyekszem másodállást találni, de sajnos nagyon nehéz.
Szeretnék elutazni, szépen öltözködni, ajándékot venni a férjemnek, moziba járni. De nem tehetem. Remélem egyszer majd megváltoznak a dolgok.
Köszönöm. A válaszokat is, és azt is, hogy meghallgattatok.
Igen, ezt én is gyakran érzem, mint ahogy szerintem az emberek 80%-a.
Talán majd változik... Remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!