Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 22 éves vagyok 10 befejezett...

Kriston Richárd kérdése:

22 éves vagyok 10 befejezett osztályom van nincs végzettségem hol tudok igy elhelyezkedni ami mellett tanulni is lehet majd?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Végezz el egy vagyonőr tanfolyamot, az hamar megvan és tudsz keresni vele nettó 100-120e forintot havonta. Nem írtad, hogy fiú vagy-e, ha igen, akkor 24/48-as beosztásban még tanulni is tudsz mellette.
2012. jún. 21. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
A Richárd szerinted lánynév, egyeske? :-)
2012. jún. 21. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi utána nézek hol tudom megcsinálni:)
2012. jún. 22. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Gúgli a barátod, kedves kérdező! Rengeteg cég szervez vagyonőr tanfolyamot, korábban a munkaügyi központon keresztül is el lehetett végezni, mára mondhatni futószalagon folyik a vagyonőrgyártás. Ami nem mindegy, hogy mennyiért szerzed meg a szakképesítést, de emellett arra is nagyon ügyeljél, nehogy átverjenek, pl. beígérnek egy alacsony tanfolyamdíjat és miután belevágtál, akkor derül csak ki, hogy még erre-arra még fizetni kell...

Amúgy a vagyonőrködés kívülről egyszerű munkának tűnik, de valójában egy elég kemény meló 24 órát egyhuzamban lehúzni egy őrhelyhez kötve még akkor is, ha a legtöbb időt ülve töltöd és van lehetőség tévézni, rádiózni. Persze a semminél jobb...

2012. jún. 22. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:
igy van a semminél több és jobb az épitőlparnál ahol még annyit sem fizetnek 5x annyi munkáért eddig gipszkartonszereléssel foglalkoztam segédkeztem stb és amellett hogy felelőséggel és nagy odafigyeléssel jár még meg sem fizetik és mellettte hulla fáradtan minden este nem tudnéktanulni pedig nekem nincs más választásom ugy gondolom köszönöm hogy segitőkészek vagytok :)
2012. jún. 23. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!