Krrisztina kérdése:
Hol lehet elhelyezkedni (munkalehetoseg)? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi,hogy hol tudnék elhelyezkedni? Most meg csak 10.es diak vagyok Erdélyben,de mar nagyon erdekel,hogy hol érné meg elhelyezkedni? Matek-infon vagyok,de ebben nem látok jövőt.Szerintem a mai világban még a csapon is informatikus folyik,tanar nem szeretnek lenni.Inkabb az orvosi vagy hasonlo dolgok erdekelnek.Kérlek pár tippet írjatok! Előre is köszönöm:) 17/L2012. ápr. 4. 20:36
1/2 anonim válasza:
Orvosokra mindig szükség lesz, Főleg Mo-on.
Infoba is van pénz, ha értesz hozzá és nem csak belekontárkodsz a dolgokba.
2/2 anonim válasza:
"csapon is informatikus folyik"?Nem, barátok. Azok a jogászok, azokkal tényleg Dunát lehetne rekeszteni. Informatikában és matematikában (pláne együtt a kettő) van pénz, meg jó álláslehetőség, főleg ha hozzácsapsz egy nyelvet is. Erdélyben nem tudom milyen a helyzet, de például mérnökinformatikusokért két kézzel kapkodnak Nyugat-Európában. De orvosnak lenni se hülyeség, mert tényleg kevés van belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!