Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan viseljem el az edzéseket?

Hogyan viseljem el az edzéseket?

Figyelt kérdés
7 évesen kezdtem el sportolni 9 évesen már verseny szerűen.A saját korcsoportomban a legjobb voltam egészen mostanáig.Most 16 éves vagyok.De most hirtelen nagyon össze estem.Nem bírom megcsinálni az edzéseket feladom őket pedig minden edzés előtt megfogadom hogy nem adhatom fel.Az edző társaim fokozatosan fejlődnek én meg egyre jobban esek szét.Minden hétköznap nap 2x2 órás edzéseink vannak.Vegyek vissza az edzésekből?Az edzőmmel eléggé megromolt a kapcsolatom de nem akarom ott hagyni mivel mindent neki köszönhetek.Igazából velem van a baj mivel gyenge a lelkem.Mit tegyek szerintetek újra a legjobb legyek?
2012. jún. 19. 20:21
 1/2 wml90 ***** válasza:

ráhagyod, szal már nem foglalkoztat annyira. sztem a tudat alattid tudja, h azt a napi 2*2 órát sokkal jobb dolgokra is fordíthatnád!

1 jó tanács: újra a legjobb ne akarj lenni, csak ha olimpián akarsz indulni. szórakozásból csináld. ha ez nem megy, hagyd a fenébe! ne vesztegesd az időd.

2012. jún. 20. 07:30
 2/2 A kérdező kommentje:
sajnos ezzel nem olyan egyszerű leállni
2012. jún. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!