18 évesen hogy küzdhetek azért hogy szebbé tegyem a világot?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 14:25
11/12 némber1 válasza:
Rosszul fogalmaztál. Ha küzdeni akarsz, akkor keresd meg, milyen eszközzel küzdesz. Meg mi visz rá, hogy küzdeni akarsz . Jókedvedből akarsz küzdeni, mint anno Balassi ? Meg kell védened valakit vagy valamit Neked is? 18 évesen én azon igyekeztem, amim mára megvan. Azokkal küzdöttem, akik menet közben el akarták venni tőlem, ami épp az enyém volt. A legjobb sztory , amikor szabadjára eresztettem a anno a fiúmat is, és a csajszi jött küzdeni, hogy vegyem vissza, mert vele nem látja szépnek a világot.Tehát, vagy harcolsz vagy nyugton maradsz. Kinek, mi a szépség. Nekem is bevált a muskátli.
12/12 Skyra Diamonds válasza:
Szerintem, ha komolyan gondoltad ezt a kérdést, csak azt tudom válaszolni rá, hogy légy hű önmagadhoz, próbálj mindig, minden körülmények között tiszta maradni. Segíts a nálad elesettebbeknek és hallgasd meg, amit a bölcs öregek mondanak, majd azok alapján alakítsd ki a véleményedet és ne hagyd, hogy bárki, bármikor rossz irányba befolyásoljon, ha Neked kétségeid vannak valamivel kapcsolatban. Ha tanácstalan vagy, én is szívesen segítek Neked, csak keress meg. Az ember olyan marad mindig belsőleg, amilyenné akar válni. Ha erős és tiszta akarsz maradni, minden piszok, amit az élet rád akar rakni, lehull majd rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!