Zavar ha idegen emberek érintenek meg?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 11:45
11/23 anonim válasza:
ha egy jó nő akkor nem.. ha férfi akkor meg nagyon zavar
12/23 anonim válasza:
Hát... ha pl. az osztályomból valaki megfogja a karom, vagy netán a suliból akkor az nem zavar. De ha utcán, akit nem ismerek. Fújj... Kiráz a hideg már csak a gondolattól is.
Meg a tömeg. Lehet, hogy valami pánikroham szerű izé szokott rám jönni, de nem kapok levegőt, iszonyatosan idegesít.
13/23 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, ha a férjem és a lányaimon kívül más is megérint.
14/23 anonim válasza:
Hát az helyzet függő.. Egy szép nőnek hülye lennék ellenállni:P
15/23 anonim válasza:
Engem még az is zavar, ha idegen ember hozzám szól vagy csak rám néz...
Sosem engedem magamhoz közel az embereket..Nehezen kötök barátságot, de annál nehezebben szakadok el..
16/23 A kérdező kommentje:
engem annyira nem zavar
2009. júl. 11. 19:10
17/23 anonim válasza:
igen. és nem csak az ismeretleneké... :/
utálom érezni a másik embert.. blá. :S
16L.
18/23 anonim válasza:
Igen zavar, hisz nem vagyok egy tárgy, amit lehet csak úgy fogdosni!
19/23 anonim válasza:
Ja,engem is nagyon zavar.Főleg mikor olyan emberrel találkozok aki ugy tud beszélgetni velem,hogy mindig hozzámér.Utálom az ilyeneket.
20/23 anonim válasza:
Zavar. De csak akkor, ha az a valaki nem szimpatikus. Egyszer például álltam a pályaudvaron, és 30 méterről kiszúrtam egy férfit, hogy milyen szép haja van. Egészen addig bámultam, amíg oda nem jött és megfogta a kezem. Hát, eléggé meglepődtem :D Főleg, miután elkezdett angolul magyarázni nekem valamit.. Egyébként engem jobban zavar, ha olyanok akarnak megpuszilni, akik a környezetemben élnek, de nem vagyok annyira jóban velük :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!