Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Így a leírtak alapján szimpati...

Így a leírtak alapján szimpatikus vagyok nektek? 14/L

Figyelt kérdés

170 cm,50 kg,szőkésbarna haj,zöld szem,''körte'' alkatú,nem sminkeli magát,általában pólót,farmert és tornacipőt hord,egyenes középhosszú a haja van,szeret olvasni,leginkább (alternatív) rockot hallgat,imád nevetni,kerüli a feltűnősködést,szeret idegennyelveket tanulni (angol,orosz),nyugodt természetű.

Nem tudom,hogy ennyiből meg lehet-e állapítani,de azért kíváncsi lennék :)

2012. jún. 16. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem szimpi vagy. :) Én is alternatív rockot szeretek hallgatni, Neked van kedvenced? :))
2012. jún. 16. 18:13
 2/9 A kérdező kommentje:

Three days grace,Linkin Park,Simple plan,Green day..tehát az ilyen mai bandák.:) De a legnagyobb kedvencem (bár nem pont ebbe a kategóriába sorolható) a Tankcsapda.

És neked? :)

2012. jún. 16. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
hogy szimpatikus e? ennyiből nem igazán derül ki, inkább azt mondanám, hogy átlagos..
2012. jún. 16. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Rock! *-* Ma van amúgy a rock napja! <3 :D

A Tankcsapda is jó, amennyire ismerem, de nekem (tudom nem kérdezted :D) Kalapács József a befutó. :D Vele hogy állsz? :)

És ezek így valóban nem elegendőek a megismerésedhez, de ezt te is beláttad már az elején. ^^

2012. jún. 16. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Ma kerül megrendezésre a Rocknapja nevű zenei rendezvény Tatabányán, de olyan nincs hogy rock napja! :D
2012. jún. 16. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak: biztos, hogy szimpatikus lennél a bensőd alapján. Szexuális értelemben viszont látnom kéne hogy nézel ki, mert ennyiből nem tudom eldönteni.
2012. jún. 16. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Orosz nyelv tanulása? Már azt hittem egyedül vagyok vele :P
2012. jún. 17. 02:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz?? Mert ha esetleg Kalocsa környékén...
2012. jún. 17. 08:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsesz kedves ötös válaszoló, akkor Rocknapja. :D Elkaptál nem tagadom. :D
2012. jún. 17. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!