Avatar képet feltenni magunkról nem egoistás?
pl Facebookon az a kis avatar kép, én sosem rakok oda magamról képet, mert egoistásnak érezném. Régebben volt, de egoistásnak éreztem.
Természetesen teszek fel magamról képet, de nem avatar képnek.
Nincsenek önértékelési problémáim mielőtt valaki ezzel jönne, csak egoistásnak érezném. Meg a túl egoista embereket egyébként nem is bírom... Jó ha van az embernek egy kisegoja, de mindennek megvan a határa...
Nem kötelező saját magadat ábrázoló képet kirakni. A "the graphical representation of the user" jelenthet egy képet ami téged jellemez. Például ha szeretsz utazgatni, akkor egy csodás tájképet is kitehetsz. De persze önarckép is lehet.
Engem is kiver a frász, amikor valaki kirak egy olyan képet, ahol be van pózolva, mintha valami igénytelen szépségdivaton lenne. De mindenki ahogy gondolja.
Ugyancsak az előző vagyok.
Semmiképp nem egoistás, hisz az rólad kell, hogy szóljon. Akkor lenne az, ha másról kéne szóljon, de te magadat rakod be. Nem vagy egészen tisztában az egoista szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!