Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy válhatok olyanná belsőleg...

Hogy válhatok olyanná belsőleg mint Eric Cartman?

Figyelt kérdés
én akarok lenni a legjobb szivatómester,és szeretném hogy a haverjaimat tudjam kontrollálni és hogy ne én legyek a leggyengébb vezér

2012. jún. 14. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eric Cartmen egy akaratgyenge szar. Csak azért szívatja a barátait, mert szégyelli a külsejét és úgy gondolja, hogy "legjobb védekezés a támadás". Viszont a barátai nem szeretik, a csajok rá sem néznek és nagyon könnyű őt megríkatni, mivel kissé idegbeteg, labilis. Te tényleg ilyen akarsz lenni?
2012. jún. 14. 18:40
 2/9 Shaddark ***** válasza:
100%

Ő nem kontrollál, hanem átadja a vezetést az egójának.

Leplez, hazudik, kavar. Ezek a megoldások csak rövid ideig működnek aztán törvényszerű a bukás.

Kontrollálni az tud aki megszüntette az egót, az átlátja a "kihirdetett" és a valós tettek és szándékok közti különbséget és arra tud rávenni embereket az egójukon keresztül amire csak akar.

De ahhoz hogy szivass nem kell tudni kontrollálni, sőt. Aki kontrollál az megadja a másik egójának amire vágyik - hogy az nem lesz boldog attól mégis úgy érzi jobb lett neki az egy dolog. Ő elérte amit akart.

2012. jún. 14. 19:38
 3/9 A kérdező kommentje:
de szivatgatni szeretném a haverjaimat bosszú néven,mert már az egyik olyat tett ami bosszút kér azt hittem a cartman énem megoldja ezt a gondot.és én sem kedvelem a zsidókat.
2012. jún. 14. 19:43
 4/9 Shaddark ***** válasza:
100%

Hát, cartmen amit nem kedvelt idáig azokról a dolgokról mindig kiderült hogy ő is az :)

Hát, ő egy boldogtalan, sosem mosolygó kisember, ha rossz életet akarsz akkor kövesd.

Nekem nem éri meg az hogy másnak rossz legyen én is rosszul járjak de a te dolgod.

Az ilyen bosszú dolog az egó igénye mert bizonyítási kényszere van a kisebbrendűségi érzés miatt - mert az egó a benned lévő félelmekből táplálkozik.

Azt hiszi ha bosszút áll akkor majd ő is ér annyit mint akin bosszút állt.

Ha ezt az utat akarod járni ahol nem te irányítod saját magad hanem a félelmeid uralnak...

Nézz szivatós videókat, youtube, indavideo...

történetek is vannak bizti a neten, keress rájuk.

2012. jún. 14. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, te egy kicsit beteg vagy.
2012. jún. 14. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem kontrollálni fogod őket, hanem elmarsz magad mellől mindenkit, mát ha immunisak lesznek a baromságaidra. De előtte még jól péppé vernek, amint alkalmuk nyílik rá.

Gondolom, nem lehetsz több 10-11 évesnél, és ha így van, mégis mi a fenét tudhatsz te a zsidókról? Csak azt, hogy manapság mindenki szidja őket, és ezért neked is utálnod kell. Éretlen, taknyos kis makimajom vagy, máris pont olyan, mint Cartman, csak ő legalább önmagát adja. Nem úgy, mint te.

2012. jún. 15. 13:56
 7/9 A kérdező kommentje:
na bocs de tok elég sokat a zsidókról.és igenis több vagyok mint 11.és azt gondoltam hogy cartmannek lenni jó
2012. jún. 15. 14:39
 8/9 A kérdező kommentje:
ja és nem fizikailag szeretném szivatni őket hanem szóban
2012. jún. 19. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor rajta, mire vársz? Csak tedd meg. A szívatáshoz semmi ész nem kell, szóval neked tutira menni fog.
2012. jún. 19. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!