Milyen korban dől el/alakul ki a szexualitás?
Figyelt kérdés
Mármint hogy hetero-, bi-, homoszexuális, vagy leszbikus lesz-e az ember?2009. júl. 4. 14:54
1/9 anonim válasza:
18 éves korig általában eldől. De érdekes, mert olvastam, hogy biszexuális úgy is lehet valaki, hogy élete egyik szakaszában csak a vele azonos neműeket részesíti előnyben, aztán meg a másik nemet és megint... Nem tudom mennyire igaz, de ez magyarázhatja, hogy családos emberekről derül ki, hogy homoszexuálisok...
4/9 anonim válasza:
kb 13 éves koromban éreztem hogy csak nőkhöz vonzódok.aztán további 2-3 év alatt tisztult le annyira az érzés,hogy vállaljam is,aki előtt akarom
6/9 anonim válasza:
Éppen ez a kérdés lényege... Hogy 13 évesen még totálisan úgyérezheted HOGY... aztán mégis vágysz majd családra, férfira, hiába is állítod 100-ra, hogy nem. Szépen néznénk ki, ha annyi bi/homo szexuális ember lenne, mint ahányan tinikorukban vallják magukat! Azért ennyire nem durva a helyzet :)
7/9 anonim válasza:
Szia. Nálam már oviban eldőlt, hogy hetero vagyok, azóta mindig szerelmes voltam egyik-másik ovitársamba/osztálytársamba...:-) Persze mind plátói volt...:-)
De válaszolva a kérdésedre, hallottam már én is, hogy bármilyen korban jelentkezhet ilyen betegség. Bocs a sértő vagy durva megfogalmazásért, nem megbántásból írom így! Nem tehet róla, aki valóban (és nem divatból) vonzódik a másik nemhez, csak szerintem ezzel komolyabban kéne foglalkoznia az orvostudománynak, mert nem ez a természetes, bármennyire is azzá szeretnék tenni szerte a világon...
8/9 anonim válasza:
Én 15 éves koromban vágytam csak lányokra, a fiúk nem is érdekeltek, pedig előtte volt 2 barátom. Aztán most, 17 évesen teljesen belezúgtam egy srácba. Nem tudom, fura ez. Most már a lányok nem érdekelnek:D
9/9 anonim válasza:
Bennem soha nem merült fel egyéb, csak az h hetero vok^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!