Mennyire voltál zűrös kamasz? Miket csináltál? Szüleid mennyit tudtak? Azóta milyen ember lett belőled? Megbántad?
Én eléggé :) Pedig full jófej szüleim vannak, aztán mégis. Amúgy lány vagyok. 14 évesen kezdtem azt, hogy én punk vagyok, bakancs, taraj, piercing, stb, aztán persze jött a vastagja is, bulik, pia, volt pár drog is amit kipróbáltam, meg igen sok pasival kavartam 19 éves koromig. Meg a sulit is letojtam. Szóval volt velem gondja a szüleimnek rendesen.
Megbántam-e? Igazából nem, tapasztalat volt, nagyon sok igazi barátra is szert tettem a sok felszínes kapcsolat mellett persze.
Milyen ember lettem? Teljesen normális, azóta már egyetemre járok, van saját jövedelemem, külön élek, a szüleimmel nagyon jóban vagyok, kinézetre is abszolút nőies vagyok, stb.
én most kezdek zűrös lenni:D
De nem különösebben izgat,a szüleim gondolnak amit akarnak...múltkor apum megkérdezte h megyek-e nyaralni,van pár km-re egy telkünk és h oda esetleg(mert ki kell festeni a szobám,de apum munka mellett csak 3-4nap alatt tudná megcsinálni)...elgondolkoztam hmm mondom jó ötlet,majd páran kimenni kint aludni,vhonnan szerválni egy kis piát kivinni minden tök jó lenne^^ aztán vmelyik nap felbontottam egy a kék likőrt amit ballagásom miatt vették anyumék,de nem vették észre;)
Már alig várom a gólyatábort h megismerjük egymást az oszt.társakkal és jókat szórakozzunk...meg nagyon sok őrültségbe benne lennék:D persze egy határnak kell lennie,amit nem lépek túl,mert akkor oltári botrány lenne itthon:D
14/L
Tini koromban halt meg anyám, akkor lettem depis, ittam, cigiztem, néha egy kis fű. Aztán segített egy jó barát, azóta utálok mindennemű ilyen dolgot. Nem iszok alkoholt, cigiről leszoktam, megváltozott a felfogásom.
Igyekszem mindent megoldani, és nem elmenekülni előlük, azzal, hogy leiszom magam, stb. :)
Apám nem tudott róla, soha nem voltunk jó viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!