Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire voltál zűrös kamasz?...

Mennyire voltál zűrös kamasz? Miket csináltál? Szüleid mennyit tudtak? Azóta milyen ember lett belőled? Megbántad?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 06:03
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Én eléggé :) Pedig full jófej szüleim vannak, aztán mégis. Amúgy lány vagyok. 14 évesen kezdtem azt, hogy én punk vagyok, bakancs, taraj, piercing, stb, aztán persze jött a vastagja is, bulik, pia, volt pár drog is amit kipróbáltam, meg igen sok pasival kavartam 19 éves koromig. Meg a sulit is letojtam. Szóval volt velem gondja a szüleimnek rendesen.

Megbántam-e? Igazából nem, tapasztalat volt, nagyon sok igazi barátra is szert tettem a sok felszínes kapcsolat mellett persze.

Milyen ember lettem? Teljesen normális, azóta már egyetemre járok, van saját jövedelemem, külön élek, a szüleimmel nagyon jóban vagyok, kinézetre is abszolút nőies vagyok, stb.

2009. júl. 4. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Ááá, ez tökre megnyugtatott, köszi. :) Azért, mert én is zűrös vagyok, és kicsit bűntudatom van emiatt. :/
2009. júl. 4. 14:21
 3/8 anonim válasza:
77%
es te miket csinaltal, hogy buntudatod van miatta? amugy en sem vagyok agy szent, inkabb alszent:P:)), en nemreg toltottem be a 15-ot, mar nem vagyok szuz.., errol persze anyamek nem tudnak, legalabb is meg...de amugy semmi mas "rosszat" nem csinaltam.:D 15/L
2009. júl. 4. 17:03
 4/8 anonim válasza:
77%
*egy szent...
2009. júl. 4. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

én most kezdek zűrös lenni:D

De nem különösebben izgat,a szüleim gondolnak amit akarnak...múltkor apum megkérdezte h megyek-e nyaralni,van pár km-re egy telkünk és h oda esetleg(mert ki kell festeni a szobám,de apum munka mellett csak 3-4nap alatt tudná megcsinálni)...elgondolkoztam hmm mondom jó ötlet,majd páran kimenni kint aludni,vhonnan szerválni egy kis piát kivinni minden tök jó lenne^^ aztán vmelyik nap felbontottam egy a kék likőrt amit ballagásom miatt vették anyumék,de nem vették észre;)

Már alig várom a gólyatábort h megismerjük egymást az oszt.társakkal és jókat szórakozzunk...meg nagyon sok őrültségbe benne lennék:D persze egy határnak kell lennie,amit nem lépek túl,mert akkor oltári botrány lenne itthon:D

14/L

2009. júl. 4. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
zűrös voltam, vagyok, talán leszek is. kb leszarják :D
2009. júl. 6. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tini koromban halt meg anyám, akkor lettem depis, ittam, cigiztem, néha egy kis fű. Aztán segített egy jó barát, azóta utálok mindennemű ilyen dolgot. Nem iszok alkoholt, cigiről leszoktam, megváltozott a felfogásom.

Igyekszem mindent megoldani, és nem elmenekülni előlük, azzal, hogy leiszom magam, stb. :)

Apám nem tudott róla, soha nem voltunk jó viszonyban.

2009. júl. 12. 11:43
 8/8 anonim válasza:
100%
nem vagyok zűrös egész nap a gép előt ülök World Of Warcraftozom és a kutyámmal hálok ja és 19 éves vagyok
2009. szept. 24. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!