Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
Ha olvasok egy jó könyvet, író akarok lenni, ha látok egy jó rajzot, rajzolni akarok, ha zongorát látok, meg akarok tanulni zongorázni, stb. Te is így vagy ezzel?2012. jún. 12. 00:56
1/11 anonim válasza:
Én így vagyok a szép nőkkel. Ha meglátok egyet, dugni akarok.
2/11 A kérdező kommentje:
:)
2012. jún. 12. 01:13
4/11 anonim válasza:
Pontosan ilyen vagyok én is :)
Szóval igen, én életem során rendőrtől kezdve, ügyvéden át, sportolón keresztül, színész, festő, és író érintésével, a hegedűművészig már minden akartam lenni :)
5/11 anonim válasza:
Igen, ha palacsintát látok, lekvár akarok lenni.
6/11 anonim válasza:
igen, én is így vagyok vele... de ezzel nem haladsz egyik irányba sem. Probáld meg végiggondolni egy csendes/ingermentes szobában, hogy mit is akarsz igazán, és utána csak arra koncentrálj, az időd nagy részében azzal foglalkozz, így abból leszeligazán nagyon jó :)
7/11 anonim válasza:
előző vagyok. talán a végiggondolni nem is jó szó rá. inkább "érezni"?
8/11 anonim válasza:
Más is van így ezzel és egyénfüggő, hogy ki hogyan használja fel ezt a tulajdonságát. Aki egyszerre több nyulat akar fogni az a mondás szerint egyet sem fog, viszont a lényeg, hogy célszerűen és fokozatosan haladjunk céljaink felépítésében és megvalósításában.
9/11 anonim válasza:
Én is teljesen ilyen vagyok:D Ha egy tehetséggel találkozok, inspirál, hogy azt csináljam amit ő...
Ezért is jártam rajzversenyekre, tanultam zongorázni zeneiskolában és tanulok gitározni most...Valószínűleg úgy is rajzos szakmában helyezkedek majd el..Nagyon bejött:D
10/11 anonim válasza:
Előttem szép zenéket játszottak zongorán. És meg akartam tanulni én is zongorázni. És megtanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!