Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyennek képzeled el a...

Milyennek képzeled el a Fruzsinákat?

Figyelt kérdés
Külsőleg és belsőleg.Aki nem tud normális választ adni az ne írjon.Tudom,hogy nem a neven múlik semmi,csak kíváncsi vagyok,ti milyennek képzelitek el?!
2009. júl. 2. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
én magasnak mindenképpen, és göndör hajúaknak.
2009. júl. 2. 23:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy csacsogó, cserfes, minden lében kanál göndör lány jut eszembe.
2009. júl. 3. 00:44
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Miért kellett lepontozni,nem hinném,hogy ne lenne "hasznos" a válaszom...:S

Első

2009. júl. 3. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon szép lány, többé-kevésbé kedves, van kisugárzása, nagy egyéniség. :] A Fruzsina név valami miatt nekem nagyon mesélős.
2009. júl. 4. 14:03
 15/19 anonim válasza:
76%
sztem jo nev, nekem pl a bermanevem...mondjuk csak tetszesbol valasztottam, bejon. amugy nekem is egy barna gondor haju lany ugrik be, aki sokat beszel, eletvidam es mosolygos, pozitiv felfogasu, sok baratja van, nem haragtarto...ezek jutnak eszembe e nev hallatan...lehet egy picit sok:P
2009. júl. 4. 17:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Én személyesen még sosem találkoztam egy ilyen nevű lánnyal sem, szóval nem nagyon tudok hozzá társítani tulajdonságokat, de a név tetszik, csak nem adnám, mert külföldön élek és nem tudnák kiejteni, ahogy az én nevemet sem tudják a zs miatt.
2009. júl. 12. 06:40
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

nekem nagyon elenszenves személyiség kép alakúlt ki erről a névről! Bár nem ismerek 1 fruzsinát se csak így ahogy elgondoltam... sokszor vagyok úgy h ha meglátok egy gyereket akkor eszembe jut egy név ami illene rá és sokszok el is találtam már... nah mind1... szerintem meghatározó a név a személyiség kialakulásban

A Fruzsina névről nekem cserfes minden lében kanál, elkényeztetett, nyávogós, hazudgálós lánykép alakúl ki (bocsi azoktól akiket így hívnak és tévedtem nekem ez ugrott be)

2009. júl. 12. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is egy nyafka lány jut eszembe e név hallatán. Nem is tetszik ez a név.
2009. júl. 13. 09:59
 19/19 anonim válasza:
Hmm ez nagyon érdekes mert engem úgy hívnak és többé kevésbé eltalálták h milyen vagyok.XD Barna haj,szem stb.. Bár nem érzem magam nyávogósnak vagy ilyesmi na de a lényeg h a kérdésre is válaszoljak szerintem(magamból indulok ki természetesen)életvidám,cserfes,mosolygós,és persze no ego:D na puszii Fru :)
2010. febr. 25. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!