Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyennek láttok így 2párt? :D

Milyennek láttok így 2párt? :D

Figyelt kérdés

Na bele is kezdek, én 19/F vagyok barátnőm 20éves elég magunknak való pár vagyunk, semmi bulizós helyre nem megyünk otthon ülünk együtt tv-zünk olvasunk, főzünk, ha elmegyünk valahova, akkor sétálunk, mozi, múzeum, színház és szép éttermekbe járunk, ez elég rendszeres, nem nagyon beszélgetünk más párokkal vagy bárkivel nagyrészt, 2en teljesen boldogak vagyunk.

Viszont most elkezdtük mindketten első éves egyetemista ként az életet és az én sulimban találkoztam egy hasonló párral és elkezdtünk 4en találkozni, tök jó fejek normális pár akivel lehet beszélgetni, egyre többet járunk 4en moziba étterem múzeum színház bowling billiárd és horgászni, sőt még össze is járunk kártyázgatni néha délutánonként meg társasozni egy jót. Szóval nagyon jól megvagyunk :) végre találtunk másokat is a földön akik ilyen úgymond hasonlóak, nagyon jól elszoktunk lenni röhögünk beszélünk és járunk ide oda :)

Viszont a múltkori kártya parti közben az nyílalt belém, hogy "Te jó ég olyanok vagyunk mint valami 40+ évesek vagy valami öregek :D " Nem mondom, hogy nem volt jó érzés teljesen nyugodt meg jó minden csak furának tartottam. Viszont nekünk tetszik így.

Amire kíváncsi vagyok az az, hogy ti milyennek láttok így 2 párt?:D Úgy hogy szinte olyan mintha már 60feletti éveiket pengetnék ?:D Ha lehet normális válaszokat írjatok. Köszöntem :)

2010. szept. 20. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak azért mert a bulizás kimarad az életetekből még egyáltalán nem éltek "nyugdíjas életet" ! - hisz írtad, hogy sokat jártok moziba, színházba, biliárdozni, horgászni... azaz egy csomó közös programotok van, és az sem igaz, hogy magatoknak való vagytok, egyszerűen csak nem találtatok hozzátok hasonló társaságot, és lám , már ez is megvan :) - idővel valószínű bővül a ti kis társaságotok, és amíg így érzitek jól magatokat, ne hasonlítgassátok az átlag szerint normális élethez a tiéteket!
2010. szept. 20. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, 40 éves koromtól én is így szeretnék élni! Ez annyira jó lehet! Mindig is így képzeltem el a "felnőtt" életemet, gyerekek mellett!

Egyáltalán nem baj, hogy nem jártok folyton bulizni, meg haverozni, hisz sokfelé jártok és sokmindent csináltok. Csak ne vesszenek ki ezek az örömök az életetekből!

20/L

2010. szept. 20. 22:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Hasonlítani nem igazán akartam magunkat másokhoz, bocsi ha így jött ki:) Egyszerűen kíváncsi voltam a véleményekre ki mit gondol, hisz ha rosszat mondanátok akkor se változtatok mert ez így jó:))
2010. szept. 20. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:

miért tekintesz úgy a bulikra mint valami kihagyhatatlan eseményrekre? Enélkül is lehet őrültködni :D

Ez csak egy szórakozási típus az mellett, amit te, vagy 100-at leírtál mellette. Ezzel nem vagy egyedül, a lényeg, hogy boldogok legyetek, és akkor fogod úgy érezni, hogy semmi sem hiányzik az életedből.

2010. szept. 20. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon szimpatikus amit leírtál. A lényeg, hogy Ti jól érezzétek magatokat.

Egyébként mennyivel jobb ahogyan ti éltek, mint azok a "mai" fiatalok, akik egyik partyból a másikba esnek, részegen, bedrogozva.

Szóval ha nektek ez így megfelel, akkor ne is érdekeljen, hogy mátok mit gondolnak. Hiszen, ha titeket valaki ezért elítél, az a saját szegénységi bizonyítványát írja alá.

2010. szept. 21. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ez nagyon gáz :D nekem van egy ismerősöm, aki már 35 év körül van, de még mindig bulizik, és igen, van rendesen fizető állása emellett, több ezer barátja, underground, metálos körökben mozog, óriási a zenei ismerete, minden nagyobb koncerten ott van, sokat utazik hogy lásson koncerteket, fesztiválra menjen... és mindemellett elképesztően intelligens, ne tessék egy agyatlan kocsmaarcra gondolni, aki már elitta az összes agysejtjét, magasan veri a legtöbb ember intelligencia szintjét, az a fajta ember, aki lenyűgöz a tudásával, az élni akarásával, egyszerűen csak tanulni lehet tőle... ő nekem valamiféle példakép, na, én ilyen életet szeretnék élni, nem olyat hogy egyetemistaként kártyázok és múzeumba járok a párommal...
2010. szept. 21. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki. Ha nektek így tökéletes akkor csak nyugodtan. :)

Amúgy miért gondolja a kedves utolsó, hogy a múzeum az gáz?

Mitől lenne gáz a múzeum? Ja bocs, már nem divat helyette eszeveszettül kell partyzni meg a hányásunkban ücsörögni. :D

Aki akar egy kicsit művelödni az jár múzeumokba. Ez mitől ciki?o.O

Van aki pörgősebb életre vágyik, van akinek ez a szórakoztató élet mint a kérdezőnek. Nem értem miért kell ezért lenézni egymást.

2010. szept. 22. 11:58
 8/8 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem ciki. Ha nektek így tökéletes akkor csak nyugodtan. :)

Amúgy miért gondolja a kedves utolsó, hogy a múzeum az gáz?

Mitől lenne gáz a múzeum? Ja bocs, már nem divat helyette eszeveszettül kell partyzni meg a hányásunkban ücsörögni. :D

Aki akar egy kicsit művelödni az jár múzeumokba. Ez mitől ciki?o.O

Van aki pörgősebb életre vágyik, van akinek ez a szórakoztató élet mint a kérdezőnek. Nem értem miért kell ezért lenézni egymást."

előző válaszoló vagyok: helyesbítek, nem, nem érzem cikinek a művelődést természetesen, az egy nagyon fontos dolog, sőt!

de ez már nyugdíjas élet, amit ők művelnek.

hányásban sem kell ücsörögni, aki nem bírja a piát és hányik tőle, az ne igyon annyit! ilyen egyszerű,e.

2010. szept. 29. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!