Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyenek a Zsófik, mi a...

Milyenek a Zsófik, mi a véleményed erről a névről?

Figyelt kérdés

Érdekelne külsőre és belsőre is.

Milyen Zsófikat ismertek?

Nekem van egy képem az ezt a nevet viselő lányokról, de én teljesen más vagyok, és emiatt rosszul érzem magam a nevemmel.

2009. júl. 1. 20:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem alapjában tetszik ez a név, viszont összesen két Zsófit ismerek, és mind a kettő idióta.
2009. júl. 1. 23:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát én Zsófi vagyok és imádom a nevem.:) Ha ezzel segítek, akkor most épp vörös a hajam, eredetileg világosbarna, nem vagyok túl vékony, vidám vagyok és felszabadult meg segítőkész.. :)
2009. júl. 2. 08:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem három Zsófi ismerősöm van.

Az egyik: álnok, hazudós, beképzelt, sznob, nagyképű leszbikus qwa, aki utál engem és irigykedik rám, fekete hajú, barna szemű és akkora háta van hogy nehezen talál megának felsőt

A másik: jó fej, kedves, megértő, régóta ismerem, szőke, kék szemű

A harmadik: őt igazán nem ismerem, de elmondás alapján jó fej, barna a haja, zöld a szeme, elég duci

2009. júl. 2. 12:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Én kettő Zsófit ismerek, mindketten fekete hajúak és barna szeműek. Az egyikük nagyon alacsony ,a másik középtermet. Az alacsonyabbikat annyira nem ismerem ,inkább csak látásból. A középtermetű kicsit zárkózott de barátok előtt jófej meg picit gyerekes.
2009. júl. 2. 13:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Én is Zsófi vagyok! Annyira nem szeretem a nevemet, de már megszoktam nagyjából.

Eredetileg barna,amúgy fekete haj, kék szem, 158 cm, arányos testalkatú. Toleráns,türelmes,segítőkész,kedves vagyok, be nem áll a szám sosem. :) (nővér leszek, tehát kellenek is az ilyen jellemvonások. :) )Magamon kívül egy Zsófit ismerek, egy ribi..nem csípem.

2009. júl. 2. 16:33
 16/21 anonim ***** válasza:
én két Zsófit ismerek, az egyikük egy beképzelt lány,a másik pedig egy iszonyúan csendes csaj.
2009. júl. 2. 16:52
 17/21 anonim ***** válasza:
1 hónapos kislányom Zsófi, úgyhogy nekem csak pozitív dolgok jutnak eszembe!
2009. júl. 4. 01:46
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Ami James a Miami Inkben:NEM AKAROK RÓZSAFÜZÉREKET TETOVÁLNI............MÉRT NEM CSINÁLOD MEG TE???????????????? NEM FOGOK _______________________ RÓZSAFÜZÉREKET TETOVÁLNI....................................... ___________________________________________________________________________________________________________________________ ___-ez azt a sipoló hangot jelenti,amikor a káromkodást nem adják le a TV-ben. Emigy birom őt,de ezen nagyon kinevettem.
2009. júl. 4. 09:33
 19/21 anonim ***** válasza:
A Zsófikat - persze csak a név alapján - kicsit hisztis, nyafogós, idegesítő lányoknak képzelem. De nem ismerek sokat, csak egyet, ő pedig nem ilyen, szóval tényleg csak a névről ez ugrik be. :) A 'zs' betű miatt az elején...
2009. júl. 4. 14:05
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Mindenkit felpontoztam.

A friss anyukának pedig gratula :)

2009. júl. 5. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!