Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyenek a Zsófik, mi a...

Milyenek a Zsófik, mi a véleményed erről a névről?

Figyelt kérdés

Érdekelne külsőre és belsőre is.

Milyen Zsófikat ismertek?

Nekem van egy képem az ezt a nevet viselő lányokról, de én teljesen más vagyok, és emiatt rosszul érzem magam a nevemmel.

2009. júl. 1. 20:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
istenem... mikor indult ez a baromság, hogy egy név alapján határozzuk meg az emberek személyiségét??? most gondolod a világon élő összes Zsófia ugyanúgy néz ki, ugyanúgy viselkedik, csak mert ugyanazt a nevet kapták?? megáll az eszem komolyan...
2009. júl. 1. 21:00
 2/21 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem, mindenki más..

De szerintem egy ember igenis társítja a neveket személyiséggel és külsővel a tapasztalatai alapján.

Erre vagyok kíváncsi.

2009. júl. 1. 21:02
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Nekem két Zsófi nevű barátnőm van,mind2 nagyon jófej,bár a személyiségük teljesen más.És a külsejük is,pl.eltérő testalkatúak.Nem a neved tesz olyanná,amilyen vagy!
2009. júl. 1. 21:03
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem 2 ZSófi ismerősöm van

az egyik egy p*csa a másik meg tök jó arc:D attól függ,hogy barátok vagytok-e vagy sem:D

ha Zsófi vagy akkor most tesztelni szeretnéd az emberek véleményét a nevedről?

2009. júl. 1. 21:05
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Nem a tetszés-nem tetszést szeretném kidertíeni, szerintem szép név.

Viszont az én képzeletemben nagyszájú, kedves, szép, barna hajú lány egy Zsófi..

És kíváncsi vagyok, ez csak az én hülyeségem-e, vagy más is hasonlóra asszociál a névről..

2009. júl. 1. 21:08
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

2. válaszoló vagyok.(Talán azt nem kellett volna írnod a végén,hogy rosszul érzed magad a neved miatt,mert akkor nem okítana mindenki:D)

Nekem nincs ilyen képem a Zsófikról,valószínűleg azért,mert a 2 barátnőm,mint már mondtam,teljesen más.Az egyik visszahúzódó,a másik nagyszájú.Az egyik barna,a másik szőke.Szóval szerintem rugaszkodj el az ítéleteidtől,amiket a nevek alapján alkotsz,mert láthatod,sokszor tévesek.:)

2009. júl. 1. 21:14
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
én eredeti szőke vagyok, antiszociális és rasszista, nem hiszem, hogy segítettem a válasszal, de szerintem szép név
2009. júl. 1. 21:17
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyos név, és aki Zsófit ismerek mind kedves és vidám.
2009. júl. 1. 21:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

3.válaszoló vok....az előző amit írtál kérdező, a nagy barna hajú nagy szájúnak képezeld stb...

nah ilyen a p*csa Zsófi ismerősöm,a másik is barna de ő tök normális:D

2009. júl. 1. 21:40
 10/21 anonim ***** válasza:
68%

én ismerek néhány zsófit...

mindannyijan kék szeműek és szőkés-barna hajuak.

Kedvesek,barátságosak,mégis naivak és kicsit kétszínűek(egyes emberekkel)...

2009. júl. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!