Milyenek a Zsófik, mi a véleményed erről a névről?
Érdekelne külsőre és belsőre is.
Milyen Zsófikat ismertek?
Nekem van egy képem az ezt a nevet viselő lányokról, de én teljesen más vagyok, és emiatt rosszul érzem magam a nevemmel.
Tudom, hogy nem, mindenki más..
De szerintem egy ember igenis társítja a neveket személyiséggel és külsővel a tapasztalatai alapján.
Erre vagyok kíváncsi.
nekem 2 ZSófi ismerősöm van
az egyik egy p*csa a másik meg tök jó arc:D attól függ,hogy barátok vagytok-e vagy sem:D
ha Zsófi vagy akkor most tesztelni szeretnéd az emberek véleményét a nevedről?
Köszi az eddigi válaszokat!
Nem a tetszés-nem tetszést szeretném kidertíeni, szerintem szép név.
Viszont az én képzeletemben nagyszájú, kedves, szép, barna hajú lány egy Zsófi..
És kíváncsi vagyok, ez csak az én hülyeségem-e, vagy más is hasonlóra asszociál a névről..
2. válaszoló vagyok.(Talán azt nem kellett volna írnod a végén,hogy rosszul érzed magad a neved miatt,mert akkor nem okítana mindenki:D)
Nekem nincs ilyen képem a Zsófikról,valószínűleg azért,mert a 2 barátnőm,mint már mondtam,teljesen más.Az egyik visszahúzódó,a másik nagyszájú.Az egyik barna,a másik szőke.Szóval szerintem rugaszkodj el az ítéleteidtől,amiket a nevek alapján alkotsz,mert láthatod,sokszor tévesek.:)
3.válaszoló vok....az előző amit írtál kérdező, a nagy barna hajú nagy szájúnak képezeld stb...
nah ilyen a p*csa Zsófi ismerősöm,a másik is barna de ő tök normális:D
én ismerek néhány zsófit...
mindannyijan kék szeműek és szőkés-barna hajuak.
Kedvesek,barátságosak,mégis naivak és kicsit kétszínűek(egyes emberekkel)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!