Miért érdemes élni?
Próbálok élni,de gyakorlatilag már 1 halott vagyok.
20 éves vagyok,de már annyi mindent kipróbáltam,és mindenre ráuntam. Mint egy kiégett f@szfej,olyan vagyok. Semmi értelmét nem látom az életemnek. Olyan kellemesen langyosan elvagyok,de semmi,semmi nincs már ami lázba hozna. Semmi sem érdekel. Semmi sem zavar. Bármi történik,én elvagyok. Ha valami rossz dolog történik,azt lesz@rom,ha valami jó dolog történik,annak pár percig örülök,aztán lesz@rom. Igazából akármi történik,minden jó nekem,de ugyanakkor semmi sem, egyszerre.
Tehát egy élőhalott vagyok...Mi segíthet kizökkenni ebből a letargikus állapotból?
Szia. Lehet, hogy egy alapvető létszemléleti defektus áll a fájdalmad mögött.. talán az, hogy azt hiszed, ami veled történik, abban Te nem vagy teremtőlegesen benne. Vagyis, hogy nélküled is lenne. Nem, nem lenne. Az aki a fenti megállapításokat teszi - valódi mivoltod - nem az, aki megállapítja[az egoisztikus magam-érzéssel átitatódva] "ez jó ez rossz ez kell ez nem kell" : ))))
Olvasni kell megtanulni a jeleket - ítélkezés nélkül, az igazságukat keresve.
nézelődj ezen a honlapon egy kicsit- hátha valami felkelti az érdeklődésedet
próbáld ennek a Tóth Árpád versrészletnek a szépségét, az igazságát megérezni:
"Fölöttem a tejút azért ragyog,
Mert én nézem, és húszéves vagyok,
És hogy írás van az egek falán"
Na kérem! 19 L és te mehettek egy randira aztán elbeszélgettek a "semmiről, hogy van e semmi".
Tudod te sajnos egy kész termék vagy, amiket a média akar kreálni. Érdektelen dobozfejű társadalomra van szükség aki elnézi az őt ért megaláztatást sőt fel sem fogja.
Ne érts félre! Nem téged minősítelek. Meg vagy mérgezve. De tudod, hogy ez nem jó mert leírtad ide! Sürgősen hagyj fel a tévével, kevesebb gépezés, vegyél egy hobbiállatot, az nézőpontot vált benned, mert túl ládsz magadon !
Szenvedélyre van szükséged, azt meg valami sport, tevékeny hobbi visszahozza.
egykét ötlet:
Főzz valamit! Az a te mesterműved lesz
Tégy valakivel jót csak úgy, a boldogsága te általad teremtődik meg
Zenélj, gitározz, dobolj az a te szinfóniád lesz
Énekelj!
Menj el egyedül az erdőbe, az akkor a te világod lesz
Sportolj, csapatsport, sakk,
de legfőképpen barátaidat találd meg, vagy elevenísd fel velük a kapcsot.
Miért érdemes élni? Mert átélheted az isteni teremtést, mert Isten saját képére teremtett minket, rajtunk keresztül tapasztalja meg önmagát ;)
azért az sem vall túlzottan egyedi gondolkodásra, ha valaki mindenért a médiát hibáztatja.
önmagában bizonyos tevékenységek gyakorlása vagy elhagyása nem fejleszti a személyiséget, a megfelelő helyzetben való megfelelő döntés meghozása már inkább. például jobb esetben a minket körülvevő információ megválogatása a csatornától függetlenül.
és ez bizony több motivációt ad, mint 545646.jára körbefutni az erdőt.
a többi meg úgy látom inkább csak az én véleményem másítása.
ja és egy hobbiállat végképp nem hozza el a megvilágosodást, legfeljebb pótolja a szeretethiányod, amit benne fogsz kiélni, nem másokban, ennek pedig az lesz a következménye, hogy méginkább elzárkózol az inspiráció elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!