Most akkor KI a fene VAGYOK?! HELP!
Ok,nekem kellene tudnom,de mintha eddig nem is éltem volna vagy csak hazugságban...Hogy tudnék rájönni,mit is akarok igazán????Gondolok itt pl továbbtanulás,merre helyezkedjek el,stb, még rendes hobbim sincs,amit szeretnék is :/ Őrület...
Valaki tudna tanácsolni vmi módszert?

keresd meg mit szeretsz csinálni, mi az amit ha csinálsz jól is érzed magad :D
továbbtanulásnál meg amit tuti el is tudsz végezni és utána lesz is állásod (vagyis úgy néz ki, hogy oda keresnek embereket xD mert ugye az nem biztos hogy attól még lesz is állásod)
élj, próbálj ki mindent (még fiatal vagy és nincs családod) xD akkor csak megtudod mit szeretsz csinálni :D

Hat valami hasonlo szokott marni engem is ha igaz:
Mit keresek ebben a vilagban? Miert most?
Minek jottem ide, mi a celja hogy itt vagyok?
Kozben meg mintha sokaknak nem is leteznenek ezek a kerdesek, csak elnek bele a vilagba amibe beleszulettek.
Kb mintha fognal par szereplot egy darabhoz, majd azok elfelejtettek volna hogy csak szerepet jatszanak igy teljesen atelik a szerepuket... hm?
Köszi az eddigi válaszokat :)
1.ok,kipróbálom
2.A minden kipróbálása pénzes dolog,az meg nekem nagyon nincs :( A nyaralásom is vagy összejön vagy nem...
3.Igen,nagyon ez van :/
Valakinek még ötlet?

Kelj Fel Neo
A Mátrixban vagy.
Kövesd a fehér nyulat...
Kopp-Kopp Neo.
XD Nem rossz.
De komoly válaszokat várnék...
?!

KI VAGY?
2. fejezet. Létezni a Mindenségben
19. f. A két csodálatos lelkünk.
32.f. Tudat, tanulás, memoria, érzékszerveink.
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
92.f.Komolyan érdekel az igazság?
Kérdező, ha valóban válaszokat akarsz akkor a fent betett két blognak, fejezeteit ajánlanám olvasni.
Bemásolod a fejezetet a keresőbe és kijön az a blog és az-az oldal a fejezet címmel.
abból megtanulhatod, egy miért születtél erre a világra, és mi az életednek az értelme nagyban és-- Önmagad számára amit persze már saját magadnak kell megteremteni

Én csecsemőkori pozitívumaidra hangolódnék, amit (Attól, hogy felnőtt vagy, még ki lehet deríteni) veled született adottságként ÉLVEZEL, azzal nem lehetnek gondok! :)
(hu ez de értelmetlen lett, de nah...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!