Egyedül maradok?
Arról van szó, hogy régen rengeteg barátom volt és nagyon sokat voltam velük.Sose volt olyan hétvége,vagy nap, hogy egyedül lettem volna. Tényleg minden időmet rájuk szenteltem és velük töltöttem, de aztán ez szépen lassan csökkent csökkent és továbbá is csak csökkent. A végére meg már alig maradt barátom, azok pedig teljesen el vannak nélkülem. Csak büszkeségből nem békültem ki a barátnőimmel, eztán már nem is érdekeltem őket. Így hát a közösségi nagy életemből az maradt, hogy pár hete hazajövök suli után és semmit se csinálom. pl. csütörtök óta még az utcára se mentem ki, a friss levegő annyiból állt, hogy kinyitottam az ablakot. Ma se csináltam semmit se, csak addig gépezek még szétszakad a fejem. Napi adagon 3-4 filmet megnézek.. Annak a nagy része dráma. Szóval a magabiztos énemből maradt a jelenlegi állapotom. Nagyon rosszul esik az élettől. Mit csinálhatnék, hogy visszakapjam ami az enyém volt (életkedv, barátok stb..)
Segítsetek, fontos. 16L
Hasonló szituációba kerültem anno, csak 19 évesen.
"Nagyon rosszul esik az élettől" - Ezt felejtsd el. A saját sorsod kovácsa vagy és ebben a kérdésben senki sem tud segíteni. Maximum biztatni tudunk és el tudunk látni különböző padlásért kiáltó tanácsokkal, de az igazság az, hogy ha változtatni szeretnél, ahhoz csupán a saját akaraterőd szükséges. Békülj ki azokkal, akikkel érdemes, ápold a kapcsolataid, szerezz új barátokat, iratkozz be valamilyen szakkörre, sporttevékenységre, legyen hobbid és a többi. Ezek nem üres szavak. Különben azzal sincs baj, ha nem vagy mindennap társaságban.
A középsuliban könnyen szerezhetsz új barátokat, és az egyedüllét mindenkinél megvan, csak valaki ezt is szereti (pl én)de néha jó is a magány (magadra találsz) de néha kell egy kis lazulás
arra nem gondoltál, hogy elmész valakivel meginni valamit egy péntek délután? ez is összehozza az embereket
remélem segített ez valamit
itt a net, ismerkedj új emberekkel
# 1/2
nem mindeni kovácsolhatja olyanra a sorsát, ahogy tetszik neki. pont ettől sors. de ebben az esetben valóban neked érdemes kezdeni valamit kérdező
Én is ugyanitt tartok, csak én 21 évesen.
Ne gubóddzál be, mert attól csak rosszabb lesz, nekem elhiheted. Tudom,hogy nem tudsz mit csinálni, és társaság nélkül az embernek semmihez sincs kedve, de meg kell erőltetned magadat, különben rossz vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!