Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek van még esélyem,...

Szerintetek van még esélyem, vagy örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Régebben viszonylag hosszú ideig (majdnem egy évig) ápoltam közeli kapcsolatot egy nővel, de aztán bizonyos sürgető körülmények folytán elváltunk egymástól (pedig ez alatt az egy év alatt nagyon bensőséges volt a viszonyunk). Azt állította, hogy az utolsó pár hétben sok fájdalmat okoztam neki (amit én nem akartam), és nagy megkönnyebbülést jelentett számára a szakítás. Nem értettem azt sem, hogy miért nem mondta meg egyenesen, hogy ha baja van velem. Másokat kért meg, hogy segítsenek neki, és ez a pár, számomra idegen ember erőszakkal szakított el tőle. Na mindegy, ennek az egésznek már hatodik éve. A probléma, hogy azóta sem sikerült senkit találnom. Mit tehetnék? Vajon találhatok még valaki mást?

Kérlek segítsetek!

Egy 6 éves fiú

2009. okt. 25. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
velem is így volt :'( peddig én lány vok^^ nem tudsz mit tenni...elkell felejtened....sose fogsz olyan nöt találni ...sajnálom de ez igy van...
2009. okt. 25. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Nem az a copfos szőke lány volt a játszótérről?

Csak mert ő engem is átvert, nem éri meg foglalkozni vele...

Van még egy-két éved, addig találhatsz új társai...

Sok sikert!

2009. okt. 25. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Igen, abban biztos vagyok, hogy őt senki sem pótolhatja. :(

Másodiknak: Nem, nem ő volt, de ha ilyen, akkor őt messze elkerülöm.

2009. okt. 25. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy természeted dolog, ne aggódj.:)

Velem is ez volt, és mindenki átesett már ezen, különben most nem lenne itt.:P

2009. okt. 25. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
6 éves vagy lol?
2010. ápr. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!