Miért nem tudom semmivel lekötni magam?
Velem is ez van, de én azért vagyok így, mert nyomaszt, hogy állandóan tanulnom KÉNE, méghozzá németet nyelvvizsgára, pedig utálom. És én szivesen csinálnék akármit, mert amúgy elég kreatív egyéniség vagyok, de ez a tanulni KÉNE -féle érzés mindent kiszív belőlem. És nem tanulok, vagyis csak módjával. De ennek nem szabad így maradnia...
16/L
Csatlakozhatok a klubotokba? Velem is ez volt, de megváltozott. Nekem azért mert szerelmes lettem. Szóval szerintem az emberi kapcsolatokban rejlik a segítség. Régen mindig kedvet kaptam valamihez (pl: gitározni tanulok) de aztán valahogy nem jött össze.
Azóta listát írok, felírom rá amit meg akarok valósítani. Hasznos módszer, legalábbis nekem bejött. :-) Szóval a listának hála összeszedettebb lettem... és mostmár 10 ötletből 7-et megvalósítok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!