Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem vagyok önállóbb?

Miért nem vagyok önállóbb?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Nem érzem magam elég önállónak. Szóval..elég gyerekesnek érzem magam. Pl még játszom, alszom plüssel, amikor nyár van, akkor vlahogy úgy érzem, hogy mindig visszafejlődöm a lány osztitársaimhoz képest, mikor meg jön a következő tanév, csak nézek, h te jó ég, ezek már hol tartanak(öltözködés, stb) én meg csak ugyanott, mint tavaly. én is szeretnék valahogy változni, de nemtudom hogy. persze nem az agyonsminkelésre gondolok...

remélem, érthető, és tudtok segíteni.

2012. máj. 31. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Hidd el, a fiúk társasága segíthet :D
2012. máj. 31. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Első kommenttel egyetértek.
2012. máj. 31. 17:48
 3/3 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem nem másokhoz képest kellene viszonyítani magadat,lényeg hogy önmagadnak felelj meg és boldog légy.

Mindenki másképp fejlődik és változik.

14éves korban ez normális, mert még kiskorú vagy.

Ha változtatni akarsz most kell tanulnod,hogy későbben jól fizető munkát kapjál, és kedved szerint élj. És ne kelljen még huszonévesen is anyucinál lakni. Még nagyon fiatal vagy sokat változhat még az egyéniséged, külsőleg, belsőleg is. Az utobbi fontosabb :) L.

2013. nov. 18. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!