Nem birok aludni mert félek?
Figyelt kérdés
tehát minden esta 2 óra szenvedések árán csak elalszok mert kimerülök,de nagyon félek esténként,nem merek kitakarózni,de nagyon melegem is van ezért remegek a meleg/izgalomtól.pár hete kaptam egy linket amit h megnyitok egy üvöltő véres arc jön be...kb 3 éve szorongásaim vannak.mi tévő legyek??????? egy pánikbaesett 14/F2012. máj. 30. 23:19
1/12 anonim válasza:
Tegyél be magadhoz egy kislámpát amit kapcsolj fel ha alszol
2/12 anonim válasza:
Mi a képnek az ellenpárja? Keres meg és nézegesd. többé ne néz ilyen szörnyű képet, és filmet.
3/12 anonim válasza:
Szia!
Szerez barátnőt és dugjatok.
Mi így csináltuk.
14/F
4/12 anonim válasza:
Én csak attól szoktam félni, elalvás előtt este, hogy éjjel vagy rémálmom lesz, vagy alvajáró leszek esetleg, vagy alvásparalízisem lesz. Ezek nyugtalanítanak elalvás előtt, szerintem tereld el a gondolataidat ijesztő dolgokról.
6/12 A kérdező kommentje:
Pszihológusnál már voltunk,ma kezdem szedni a SedatiF PC-t és nagyon remélekm hogy jó lessz.a gondolataimat nem birom sajnos eltereni mert egész nap a fejemben van az az ordító halálfej :(
2012. máj. 31. 18:05
7/12 anonim válasza:
És ez milyen gyógyszer amit felírt? Valami nyugtató?
8/12 A kérdező kommentje:
igen olyasmi,főleg hogy el tudjak aludni
2012. máj. 31. 20:05
9/12 anonim válasza:
Te jó ég rosszat tettem! :o
Nemrég egy gyerek feltett ide egy kérdést, amiben ezt j képet kérte, április bolondjára!!! Én odaadtam, mer engemis ezel ijesztegettek!! aki küldte, az van ide regisztrálva??? Akkor bocsi!!!!!!!!!!!!!!!! :o
10/12 A kérdező kommentje:
nem nekem küldted..
2012. jún. 1. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!