Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinaljak, ha nem birok...

Mit csinaljak, ha nem birok aludni?

Figyelt kérdés

16/Fiu vok

Az a helyzet hogy nyar eleje ota, majdnem minden este fent voltam koran reggelig pld 5-6-7ig...es csak aztan fekudtem le. Es aludtam keso delutanig, vagyis mikor felkeltem nekem az volt a reggel...

Igy hat aki felkel 9-10 fele reggel az kb 12ora utan mar este 10fele kezd almosodni....

De en hogy delutan 4-5 fele keltem fel, es az nekem a reggel, szoval onnantol 10-12 orat fent vok, meg almos kezdek lenni, es az csak masnap reggel koran lesz....

Most ebben a helyzetben vagyok, hogy nem birok este elaludni, sak majd reggel 5-6utan...es alszok delutan 4-5ig , aztan megint masnap reggel birok elaludni es igy tovabb....

Mar ilyen hulye alvas modom lett:( de tenyleg apam is dolgozik mar tobbb mindt 2 hete itthon a haz korul, es megkert hogy segitsek reggel neki, de en nem birok felkelni:( olyaan szar erzes:(

Meg mindig almos vok...es szar h este nem birok elaludni...

De tenyleg forgolodtam az agyba, meg probalkoztam tobb oraig is elaludni,es nem sikerult:(

Felek h mi lesz suli kozbe:|

Mar proballtam gyogy hatasu alvas segito teat, de semmi...

Kerlek segitsetek!!! ...Valami otletekkel vagy nemtoom:(....elore is koszi!!!

2011. aug. 29. 04:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nos én egy borsodit :D vagy kettőt de én már 35 vok. Nem az a baj hogy nem tudsz aludni hanem hogy össze vissza.
2011. aug. 29. 06:24
 2/16 anonim válasza:
100%
csináld azt h nem alszol el reggel 6 után és maradj fenn este (kb) 11-ig és csak akkor aludj el.. én is így szoktam csinálni
2011. aug. 29. 07:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért az durva hogy 7ig nem aludtál el :O Nekem nyáron ez úgy van, hogy maximum 3ig vagyok fent, aztán alvás.

Én úgy csinálom, hogy lefekszem szokásos időben, felkelek 7kor, 4 óra alvás, aztán csak este fekszem le, 11-12 környékén. 8kor meg kelés. Vagy hamarabb. És így lassan megszokom.

Vagy sportolj nap közben, hogy kifáradj, és tudj aludni. Vagy tényleg igyál meg egy felest, az álmosít :P

2011. aug. 29. 07:27
 4/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!!! De meg varok valaszokat:) valami tuti hatasos modszert szeretnek!!!

es meg egyszer koszonom!

2011. aug. 29. 15:18
 5/16 anonim ***** válasza:
idd le magad :D
2011. aug. 30. 22:34
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
Mi a tuti? Reggel mikor egyébként elaludnál, ne aludj, majd olyan este hét fele, hívd át a legmegbízhatóbb haverodat és kérd meg hogy verjen jól képen. Készen is van egy jó kis szundikálás.
2011. aug. 30. 23:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam hogy ha későn kelek fel és későn fekszek bár nálam ez max 1-2 óra de nagyon ritkán akkor másnap erő teljesen reggel 8 kor fel kelek és nem alszok estig és 11 kor lefekeszek és minden a régi! bár mostanában suli közben mivel én meg haver jó munkások vagyunk (3.-os szakács leszek) be hívnak minket és most szombaton 6 kor feködtem le mert 5 ig meló! de másnap ha nem birok aludni akkor jön ez a finta!
2011. aug. 30. 23:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:) De meg irhattok:)
2011. aug. 31. 00:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki a citromfű teát azt mondják az segít hogy tudj aludni, nekem is volt ilyen időszakom mikor nem bírtam aludni nekem nem igazán segített de egy csomó embernek akit ismerek ige.
2011. aug. 31. 08:15
 10/16 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt:) meg irhattok:D mert meg nem oldodott meg a problemam:(
2011. aug. 31. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!