Mit csinaljak, ha nem birok aludni?
16/Fiu vok
Az a helyzet hogy nyar eleje ota, majdnem minden este fent voltam koran reggelig pld 5-6-7ig...es csak aztan fekudtem le. Es aludtam keso delutanig, vagyis mikor felkeltem nekem az volt a reggel...
Igy hat aki felkel 9-10 fele reggel az kb 12ora utan mar este 10fele kezd almosodni....
De en hogy delutan 4-5 fele keltem fel, es az nekem a reggel, szoval onnantol 10-12 orat fent vok, meg almos kezdek lenni, es az csak masnap reggel koran lesz....
Most ebben a helyzetben vagyok, hogy nem birok este elaludni, sak majd reggel 5-6utan...es alszok delutan 4-5ig , aztan megint masnap reggel birok elaludni es igy tovabb....
Mar ilyen hulye alvas modom lett:( de tenyleg apam is dolgozik mar tobbb mindt 2 hete itthon a haz korul, es megkert hogy segitsek reggel neki, de en nem birok felkelni:( olyaan szar erzes:(
Meg mindig almos vok...es szar h este nem birok elaludni...
De tenyleg forgolodtam az agyba, meg probalkoztam tobb oraig is elaludni,es nem sikerult:(
Felek h mi lesz suli kozbe:|
Mar proballtam gyogy hatasu alvas segito teat, de semmi...
Kerlek segitsetek!!! ...Valami otletekkel vagy nemtoom:(....elore is koszi!!!
Azért az durva hogy 7ig nem aludtál el :O Nekem nyáron ez úgy van, hogy maximum 3ig vagyok fent, aztán alvás.
Én úgy csinálom, hogy lefekszem szokásos időben, felkelek 7kor, 4 óra alvás, aztán csak este fekszem le, 11-12 környékén. 8kor meg kelés. Vagy hamarabb. És így lassan megszokom.
Vagy sportolj nap közben, hogy kifáradj, és tudj aludni. Vagy tényleg igyál meg egy felest, az álmosít :P
Koszonom a valaszokat!!! De meg varok valaszokat:) valami tuti hatasos modszert szeretnek!!!
es meg egyszer koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!