Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni! Mit csináljak?

Nem tudok aludni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 02:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sem tudok aludni, mert délután egy nagyot aludtam. Most tornáztam egy órát, lefürödtem, hajat is mostam, érzem lassan húzni fog az ágyikó. Neked is hasonlót javaslok, mondjuk egy jó séta kint a levegőn, fagy fuss egyet, vagy tornázz, lényeg egy kicsit fáraszd ki magad. Úgy el fogsz tudni aludni, mint a bunda :) Jó éjt!:)
2011. jún. 9. 03:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és utána egy jó könyvel be az ágyba én most ezt fogom tenni!
2011. jún. 9. 03:30
 3/4 anonim ***** válasza:

En este nem birok aludni. Volt h 4 orat aludtam suli miatt de aznap este megint nem aludtam el pedig nem is delutani aludtam...

Ami nekem jo volt: 12 ora munka, alkohol.

Termeszetes bogyoktol nem alszom el, tanulassal is tokre huzom hajnalig nem punnyadok be...

Amit szoktal mondani: valeriana, testmozgas- en kondi utan se alszom meg biciklizes utan se. Ohm levendulas furdo, aromaterapia. Langyos tej- talan valamennyire.

Ami meg bejott am az az alomkontroll, de mostanaban mar arra se tudok koncentralni mert annyira porog az agyam...

Jah regen: lista a holnapinteendokrol az is jo volt mert akkor lefekves elott megirtam es azoj legalabb mar nem filozom tovabb...

2011. jún. 9. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Jah ma olyan 3-4 ora kozotti idot aludtam... Kivancsi vagyok este faradt leszek-e tanulas utan...
2011. jún. 9. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!