Valakinek van valami jó tippje hogy kissé aktívabb legyenek a mindennapjaim?
17/f vagyok
És már eléggé beleuntam az unalmas midennapokba ... Vagyis én nem vagyok egy egyszerű eset mert általában csak azt élvezem igazán amitől felmegy az adrenalinom vagy veszélyes vagy csak szimplán bajom lehet belőle (pl oda kell figyelnem nagyon) mondok pár példát volt egy idő mikor egy 3méteres gödröt próbáltam átugrani több kevesebb sikerrel ... meg hasonló eszeveszett dolgok . nem vagyok mindennapi .... van valakinek valami jó tippje ? nem nagyon engedhetem meg magamnak a pénzel kapcsolatos dolgokat ... csak valami jó otthoni hülyeséget
Úgy látom nagy adrenalin függő vagy. Az életveszélyes vágyaid kiélésére a legjobb egy kalandpark vagy egy vidámpark. Ott mindenféle hajmeresztő dolgot lehet csinálni. Ha ez nem kivitelezhető akkor valami extrém sportot próbálj ki. Ha ezek sem jönnek be...csinálj magadnak egy otthoni akadálypályát. Biciklivel vagy éppen gyalogosan teljesíthetőt, ugratókat, stb. Ha a haverokkal próbálkoztok jó ötletek születhetnek és talán ha baleset történik nagyobb a túlélésre való esély. Remélem tudtam segíteni....
16/L
Igen köszönöm ez a legtöbbet segitett most :) meg is próbálkozom hátha jó lesz :)
még valaki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!