Sokszor azon veszem észre magamat hogy nem tudok beszélgetni barátaimmal, családtagjaimmal?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok mit miről beszélni nekik. Nem akarom feleslegesen jártatni a számat a semmiről, pedig érzem hogy jó lenne beszélni velük de nem tudok. Ha kérdeznek válaszolok. De ez olyan fura, nem tudom mit kezdjek így magammal. Tudjátok ez milyen érzés, tudna valaki érdemben hozzászólni ehhez?2012. máj. 29. 04:46
1/3 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok. Kérdéseket sem tudok feltenni, mert tulajdon képpen semmi sem érdekel. Válaszolni is csak tő mondatokban szoktam. Kíváncsi lennék a válaszokra.
2/3 anonim válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok. Az idő múlásával váltam ilyen csendessé. Ha kérdeznek én is csak tő mondatokkal válaszolok. Jó lenne megváltozni, mert így nem sokra fogom vinni.
3/3 anonim válasza:
Témák:
-valami új dolog, amiről ma tanultál.
-valami vicces, amit ma hallottál.
-valamilyen élményed.
-könyv, amit olvasol.
-dolog, ami foglalkoztat.
Ezek tippek. Amúgy általában nekem is ez a gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!