Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen rohadt jó nosztalg...

Miért ilyen rohadt jó nosztalgiázni?

Figyelt kérdés
Most is jó az életem, szinte tökéletes, de rengeteg időm arra megy el, hogy azon agyalaok hogy milyen jó volt régebben, és mennyire visszamennék éveket. És tudom hogy pl. 2 év múlva a mostani időket sírom vissza. Miért vagyok ennyire lelkiismeretes?

2012. máj. 28. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Rám is sokszor akkor törnek az ilyen érzelmek, miután valami jó történik velem. Ez a gondolkodás, hogy 'milyen rossz lesz, ha majd elmúlik a jó' , ez sok költőnél is megtalálható...
2012. máj. 28. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez van

Azért van így mert a világ egyre szarabb,így hát nem csoda ha vissza sírjuk a régi szép időket,a gyerekkort amikor még nem tudtuk hogy milyen mocskos a világ és felhőtlenül tudtunk játszani stb

2012. máj. 28. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
régen én is így voltam vele.. de most jelenpillanatban élvezem a jelent,mert tudom,hogy visszafogom még sírni ezt az időszakot:|
2012. máj. 29. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!