Ez elvileg kivitelezhető, SIKERES lehet?!
"Egy üveg jó martini(vagy bármi alkohol) társaságában elhever egy havas erdei tisztáson, és addig nézi a csillagokat, amíg ringató kábulatban átsuhan a nemlétbe."
Télen ez jó megoldás lehet?Mennyi az esély arra,hogy valaki túlélje?
Ez igaz kedves utolsó.
Ha tényleg odáig jutok,valószínű nem fog érdekelni. Köszönöm a válaszokat :) Majd növekszem felfelé ;)
Szerintem sok mindentől függ, nem lehet tudni előre. Attól függ, mennyire erős a szervezeted, mennyire van hideg, mennyire gyors a lehűlés, stb. Inkább a végtagelfagyás, ami biztosabb, bár lehet, hogy meghalsz.
A valószínűbb az az, hogy olyan ordenáré módon elkezdesz fázni, hogy elmegy a kedved az egésztől, és nyüsszögve botorkálsz az első faluig segítséget kérve.
Így baromi egyszerűnek és elegánsnak tűnik az öngyilkosság, csillagok, ringó kábulat, suhanás, valójában a hideg úgy kúszik be a csontjaidba, a húsodba, mint megannyi tépőfogú piranha, és bejutva pedig milliárdnyi jégszilánkként fogja a testedet belülről marcangolni. Egy üveg Martini is kevés lenne, hogy az iszonyatos fájdalmat csillapítsa, netalántán el is fedje. Minden sejtedet külön-külön érezni, ahogy megfagy... nem tudom, én nem kérnék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!