Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez elvileg kivitelezhető,...

Ez elvileg kivitelezhető, SIKERES lehet?!

Figyelt kérdés

"Egy üveg jó martini(vagy bármi alkohol) társaságában elhever egy havas erdei tisztáson, és addig nézi a csillagokat, amíg ringató kábulatban átsuhan a nemlétbe."

Télen ez jó megoldás lehet?Mennyi az esély arra,hogy valaki túlélje?

2012. máj. 27. 15:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ez igaz kedves utolsó.

Ha tényleg odáig jutok,valószínű nem fog érdekelni. Köszönöm a válaszokat :) Majd növekszem felfelé ;)

2012. máj. 29. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Gondolom a terveidnek okád nem fogod elárulni. Pedig engem roppantul érdekelne.
2012. júl. 17. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:
engem is érdekel, írd le nyugodtan privátba ,meghallgatlak, válaszolni is fogok rá erről megnyugtatlak előre!
2012. júl. 17. 23:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha nagyon kíváncsiak vagytok,először írjatok privit és leírom.
2012. júl. 17. 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sok mindentől függ, nem lehet tudni előre. Attól függ, mennyire erős a szervezeted, mennyire van hideg, mennyire gyors a lehűlés, stb. Inkább a végtagelfagyás, ami biztosabb, bár lehet, hogy meghalsz.

A valószínűbb az az, hogy olyan ordenáré módon elkezdesz fázni, hogy elmegy a kedved az egésztől, és nyüsszögve botorkálsz az első faluig segítséget kérve.

Így baromi egyszerűnek és elegánsnak tűnik az öngyilkosság, csillagok, ringó kábulat, suhanás, valójában a hideg úgy kúszik be a csontjaidba, a húsodba, mint megannyi tépőfogú piranha, és bejutva pedig milliárdnyi jégszilánkként fogja a testedet belülről marcangolni. Egy üveg Martini is kevés lenne, hogy az iszonyatos fájdalmat csillapítsa, netalántán el is fedje. Minden sejtedet külön-külön érezni, ahogy megfagy... nem tudom, én nem kérnék belőle.

2012. aug. 9. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!