Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a célja annak, aki megválas...

Petimatrix kérdése:

Mi a célja annak, aki megválaszolja az itt feltett kérdéseket?

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy segítsen másokon, ha valamit nem értenek, vagy nem tudnak, esetleg kívülállók véleményére kíváncsiak.
2012. máj. 26. 18:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Vagy saját magam szórakoztatása (kiröhögöm az illetőt, vagy veszekszek vele), vagy a másik segítése.
2012. máj. 26. 18:31
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Konkrétan, ha az Önismereti kérdések kategóriában válaszolok, akkor az, hogy a reményvesztett, depressziós, magányos embereket próbáljam tanácsokkal és szeretettel eme állapotukból kilendíteni.
2012. máj. 26. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:
unatkzok, illetve lehet itt is beszélgetni. illetve a matekos kérdéseket imdáom megválaszolni, illetvee érdekelnek a mások problémái.
2012. máj. 27. 01:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Unaloműzésből feljövök, és ha találok egy kérdést, amire könnyen és pontosan tudok válaszolni, megválaszolom.
2012. máj. 27. 01:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Néha jóérzés látni, hogy vannak nyomorultabb emberek is mint én. Najó csak vicceltem. Az önismeretes kérdések közül csak azokra szoktam válaszolni akik kb 18 éven felüliek, mert nekik érdemes segíteni (persze van kivétel). A kis "depis" elkényeztetett mihaszna kölyköknek van anyjuk meg apjuk akiket kínozzanak, szóval nem törődöm velük.

Amúgy meg a házi feladat kérdéseket szeretem, meg a tudományost. Igaz, hogy újabban a házis is kezd mérgesíteni, mert egyre több az olyan aki kiírja a kérdést és, mint egy megrendelést odaírja, hogy LEVEZETÉST IS.

Egyszer kíváncsiságból a vallás meg az ezotéria kategóriákba is beléptem...többet se fogok.

Szóval összességében segíteni akarok az olyanoknak akik megérdemlik.

2012. máj. 27. 18:20
 7/12 anonim ***** válasza:
segíteni másoknak vagy vitázni valamiről
2012. máj. 28. 11:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves válaszok érkeztek, és mivel az önismereti kérdésekhez tettem, ezért el kell fogadnom – sőt további kifogással nem szabadna élnem –, hogy mindenki egyes szám első személyben válaszolt, de a kérdés jellegét tekintve inkább általános, filozófiai. Feltehetnénk azt is, hogy a kérdés logikai, és ilyen állapotában a kérdés megválaszolása magára a kérdésre is irányulna, és azon felül adhatna csak egy tartalmi választ. Ilyen szinten viszont helytelenek voltak a válaszok. Persze ez a gyakorikerdesek.hu, nem pedig a fejtorokerdesek.hu. Ennek ellenére bátorkodom kiegészíteni a kérdést azzal, hogy milyen indíttatással válaszolja meg a válaszadó az itt feltett kérdéseket, ha úgy vesszük, hogy ez egy olyan energia "pazarló" cselekedet, amiből az embernek nincs konkrét haszna, vagy, ha mégis lenne, akkor is mi értelme megosztani? Talán maga a segítségnyújtás miértje a kérdés, és talán globálisan tekintve is vehetjük, mi végre segítünk egymásnak, ahelyett, hogy közömbösek – talán elidegenedettek – lennénk egymással szemben.
2012. jún. 6. 11:25
 9/12 anonim ***** válasza:
ha filozófiai szinten akarsz belemenni, sok oka lehet, de vannak olyan dolgok amik nem a logikát hanem az érzelmeket szolgálják
2012. jún. 6. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Most ezt minek kell agyonbonyolítani?
2012. jún. 6. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!