Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ez által okozott lelki...

Az ez által okozott lelki sérülések vmikor befognak gyógyulni?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..

Ez miatt teljesen kikészültem. Már vagy 1 féléve nem járok oda, de már nem vagyok a régi önmagam. Állandóan szomorú vagyok, képtelen vagyok bárkinél is kezdeményezni vagy bárkiben is megbízni, félek mindenkitől. Ha az adott város utcáján sétálok, félek. Minden ismerős alaktól megijedek. Már kórházban is vtam ez miatt. Helyre fogok én még jönni ebből vha is?

17/F

2012. máj. 26. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Tejóisten!

Nagyon sajnállak!

Én azt tenném, hogy (nagyon nagon nehéz lesz) megfigyelsz valakit, és aztán kezdeményezel nála. Elmondasz mindent. És ha melletted marad, akkor ő vigyázni fog rád, és segít dönteni, megteszi a nehéz lépéseket.

Én és a barátnőm ilyen viszonyba vagyunk. SIKERÜLNI FOG!

2012. máj. 26. 14:05
 2/5 bamboochatheone ***** válasza:
Nincs neked egy kis tájszólásod és túlzott zéhasználati kórod?
2012. máj. 26. 15:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!:

Mi az a z használati kór?

2012. máj. 26. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak vedd tudomásul, hogy ahol most vagy, az már nem az a hely, ami olyan sok kellemetlenséget okozott. Itt már jobban megbízhatsz az emberekben, mert ez már egy másik iskola.

És igen, helyre fogsz jönni, mert az ember felejt, különösen a rossz élményeket.

2012. máj. 26. 19:36
 5/5 bamboochatheone ***** válasza:
"Ez miatt..."&""Az ez által..." és még az előzmény kérdésben is eléggé sok ilyen használat van.
2012. máj. 27. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!