Mi történt velem az este? 13 éves lány vagyok
Este Tv nélkül alszom el mosttanába ,hogy végig gondoljam a napomat meg ilyenek és sötét van a szobámba villany nélkül alszok,nem félek a sötétben,de lényeg:
Lépkedést hallottam a szobámba meg szuszogást és mintha megállt volna a fejemnél valaki és szuszogott volna valaki felém a fal felé szoktam aludni és mintha mögöttem lett volna persze tudtam,hogy élő személy nem lehet és ezért megfordultam,de korom sötét volt nem láttam semmit vissza fordultam.Egyre közelebb jött hozzám és gyorsan felpattantam és feloltottam a villanyt sehol senki csak a függönyöm mozgott hát le oltottam a villanyt visszafeküdtem megint hallottam a hangot a szuszogást próbáltam nem figyelni rá nagy nehezen elaludtam és kb. nem tudom mennyi idő múlva rángatózva felkeltem vagyis rugdostam a lábammal meg kapálóztam.Ez miért van?nem vagyok félős régen mindig én kisérgettem picinek uncsitesómat a nagy házba a wc-re sötétben,most egy kicsit meg ilyedtem.Nem tudom ez miért van?Nem szoktam képzelődni meg ilyenek,nyugodt természetű vagyok.
Egyébként a gép javítja a helyesírást legalábbis próbálja javítani szóval amit a gép hibának lát azt kijavítja.
Nem nem félek,nem néztem ilyen filmet meg nem is olvastam csak az egri csillagokat meg egy angol könyvet,de az is egy kiskutyáról szólt és a szótártól se hinném,hogy akármi olyat olvastam volna azért is kérdeztem meg,hogy ennek van-e valami jelentése vagy mitől lehet.
Lehetett szellem is... tudom aki nem hisz bennük az most hülyének néz, de én többször tapasztaltam már ilyet, nekem legtöbbször akkor jön mikor éjszaka netezek és olyan mintha itt állna mellettem valaki és hangokat is hallok meg árnyakat látok. Eleinte nem tudtam mit kezdjek ezzel, de egy igen egyszerű módszert találtam, annyit szoktam mondani hogy "menj el" vagy "hagyj békén" és ilyenkor el is megy általában.
De lehet hogy csak képzelődtél, vagy félálomban voltál, előfordul. Mindenesetre ha érzékelsz valakit akkor kérd meg hogy menjen el, hátha neked is beválik.
Én egyátalán nemtartalak gyerekesnek...
Velem is szokott ilyen lenni. egy érzés h nemvagyok egyedül a szobámban. sokszor miután becsukom az ablakom nemmerek belenézni a tükrömbe...mintha azt várnám h nem csak magamat fogom látni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!