Ti szoktátok úgy érezni, mikor nézitek az embereket az utcán, hogy olyanok mint az állatok?
Figyelt kérdés
Pl. én főleg akkor, amikor több embert látok együtt, barátokat röhögcsélni, vagy kisgyerekes családot. Ahogy egymással viselkednek, mindig az állatok jutnak eszembe, ahogy két csimpánz játszik egymással, vagy ahogy a felnőtt állatok óvják a kölykeiket, stb. Nem embergyűlöletből mondom ezt, de hihetetlen hogy az emberek még ma is ennyire ösztönlények, egyszerűen nem tudok úgy gondolni rájuk, hogy azonos faj vagyunk, én és ők.2012. máj. 25. 00:24
1/3 anonim válasza:
Én azt osztályomban szoktam ezt érezni. Ha már nem bírom tovább a primitívségüket, bedugom a fülest, és a terem végéből figyelem őket. Én is arra jutottam, hogy olyanok mint a csimpánzok, de a csirkék, kakasok is eszembe szoktak jutni..
2/3 anonim válasza:
Az osztályomban konkrétan mindenkit azonosítottam valamilyen állattal. Szóval igen :)
3/3 anonim válasza:
A nagy tömeg egészen rabszolga lelkületet mutat, s a barmok életmódját követi.
Igen ez megfigyelhető általában a kisebb csoportoknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!