Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most Kristen Stewart csak...

Most Kristen Stewart csak szerintem nem túl szép lány?

Figyelt kérdés
Tetszik amúgy mert érdekes, de nem tudom eldönteni, hogy a "szép lány" kategóriába be lehet-e sorolni.
2012. máj. 24. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom,színészként meglehetősen pocsék,mondjuk ki az igazat,de szerintem nem igazán szép.Oké van benne valami,de ha ránéztek akármelyik képére látjátok hogy úgy néz ki mint egy drogos.Apám drogosokkal foglalkozik,és mikor meglátta őt a filmben szabályosan megijedt.Én is megnéztem a képeit és az egyik szemét mindig jobban összecsukja,ami baromi nevetséges.És folyton nyitva a szája...MIÉRT???

Őszintén megmondom,nekem egyáltalán nem szép.Olyan átlagos(igen kimondtam,most biztos állati sz@r ízlésem van,igaz kedves twilight fanok?)

Nem azért mert olyan twilight ellenes vagyok,nem igazán érdekel.De megnéztem a filmeket,és hatalmasat csalódtam.A könyvbe angolul olvastam bele(csak néhány fejezetet)aztán magyarul,és NEM igaz hogy olyan gyönyörű nyelvezete van az írónőnek.Az eredeti igenis hagy némi kívánnivalót maga után,egyszerűen az van,hogy a magyar fordító kitűnő munkát végzett.

2012. szept. 19. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Szó nincs arról, hogy különösebben szép lenne a csaj, a legjobb esetben csinosnak nevezhető.

[link]

[link]

[link]

Na ezek tényleg szépek. Különben ez a Kristen Stewart nagyon durva személyiségzavarokkal küszködik, akinek van szeme az ilyesmire, az látja rajta.

2012. szept. 19. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csinos...egyszerűen ránézek és semmi szépet nem látok rajta.Izé én nem láttam a twilight filmeket és a könyvekről se tudok sokat,úgyhogy csak az alapján ítélek amit látok.Ami ebben az esetben kell.

Most nézzétek meg:

[link]

[link]

A térdei olyanok mint a bunkósbotok,nincsenek jó lábai mégis mindig kiteszi,nincs semmi dereka,nagy a feje,mindig ugyanaz a flegma,nemtörődöm arckifejezés van rajta,az egész lényében nincs semmi nőiesség,semmi kellem,ezért hiába vesz fel estélyit szinte semmi sem áll jól neki.

Így hirtelenjében ez a véleményem a csajról.Abszolút nem tudok róla semmit,bár amiket hallottam róla,nem valami jó színész.Majd egyszer megnézem a filmet és akkor újra írok.

2012. szept. 21. 23:03
 14/14 anonim válasza:
Én imádom Kristen-t. És szerintem szép lány. Nem az a hű de tökéletes, és ezért tetszik. Egyébként meg,láttad már szőkén? Nagyon szép: [link]
2012. dec. 29. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!