Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most Kristen Stewart csak...

Most Kristen Stewart csak szerintem nem túl szép lány?

Figyelt kérdés
Tetszik amúgy mert érdekes, de nem tudom eldönteni, hogy a "szép lány" kategóriába be lehet-e sorolni.
2012. máj. 24. 21:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
sztem a különleges kategória,szinte tökéletes test és furcsa arc a jó értelemben
2012. máj. 24. 21:56
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Ha úgy néznék ki, mint ő, rengetegen megfordulnának utánam.

Szép nő és aki majd leszólja itt, az szíveskedjen egy képet linkelni magáról. (Kíváncsi lennék, mert van egy mondás: "savanyú a szőlő...")

2012. máj. 24. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem gyönyörű:) Valami megfogott benne, szimpatikus is. Mondjuk én nagyon szeretem a Twilightot, a könyveket is, szóval főleg Bella szerepe miatt kedveltem meg.

Nem olyan az arca, ami az a tipikus szép, viszont különleges, és ez jobban megfog, és jobban is tetszik, mint egy egyszerű szépség.

Kristen szerintem úgy szép, ahogy Liv Tyler, bár Liv szerintem még Kristennél is szebb:)

2012. máj. 25. 12:52
 4/14 anonim ***** válasza:
Az arca elég.. furi, de egyébként egész szép... Mondjuk mint színésznő nem épp a kedvencem... sőt...
2012. máj. 25. 16:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Belehet. Elég rendesen.Aki szerint ő nem szép lány,annak megnézném a nőideálját.
2012. máj. 25. 22:15
 6/14 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép:)
2012. máj. 26. 19:13
 7/14 anonim válasza:
Gyönyörű lány, ha mondanom kéne valakit, aki szerintem igazán szép, akkor egyből őt mondanám :) Van valami érdekes, de nagyon jó kisugárzása
2012. máj. 28. 01:03
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
De ettől függetlenül színésznek pocsék :)
2012. máj. 28. 02:16
 9/14 anonim válasza:
68%
Egyet értek az előttem szólókkal,szerintem és érdekes arca ,de jó értelemben.Szép nő az arca is meg a teste is.A legjobb benne ,hogy nem átlagos valami megfogott benne.Szerintem nagyon egyedi "karakter"!
2012. jún. 6. 20:06
 10/14 Melinda- válasza:
Valóban nagyon szép nő :) bár nemrégiben néztem meg az új holdat és eléggé elragadó volt az arca. és néztem rögötn a film után róla egy képet amin a sminkje kissé hátt nem hozzá ilett az a durva stílus :P
2012. jún. 10. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!