Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetnék kommunikatívabb?

Hogy lehetnék kommunikatívabb?

Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó,csendes,szégyenlős lány vagyok,aki fél az új ismeretségektől.A környezetem biztos részt vett ebben,az előző és egyben első barátommal sem beszélgettünk 2 év alatt 1x sem normálisan.Ennyi idő alatt valószínűleg hozzá is szoktam ehhez,és ha új embereket ismerek meg nem tudok közvetlen lenni és rögtön megnyílni,és nem is vagyok olyan beszédes mint más.Azt szeretném hogy magamtól is tudjak feldobni témát és ne legyek unalmas,mert annak érzem magam.

2012. máj. 23. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Választ a kérdésedre nem tudok adni, de együtt érzek veled, mert én is ezzel a problémával küzdök. Csendesebb vagyok az átlaghoz képest és a társaságban is általában csak hallgatok, mert nem tudok illetve nem merek a témához hozzászólni. Ismerettségekre is ezáltal nehezen teszek szert és elég nehéz így.

21/F

2012. máj. 23. 18:14
 2/4 anonim válasza:
Én is együtt érzek.Ha még csak 4szemközt vagyok valakivel csak-csak elbeszélgetek.De van egy társaságom,nagyon szerettem őket,de ők úgy beszélgettek,hogy összeültünk sokan,és mindenki "dobálózott" a saját mondani valójával,nekem sose jutott eszembe semmi.Ők nagyokat nevettek,nekem is tetszett,amiket mondtak,de egyszerűen egyre mélyebbre süllyedtem.Már egy fél éve kerülöm őket,emiatt...21L
2012. máj. 24. 09:02
 3/4 anonim válasza:
Valószínűleg az lehet a gond,hogy blokkok vannak benned,amiket fel kéne oldani,ezek vagy mennek egyedül is,de azt neked kell tudnod,hogy hogy,vagy külső segítség kell.Én amit ajánlani tudok az az SVT,spirituális választerápia.Ez zseniális dolog.
2012. máj. 25. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a blokkok feloldására magamat ajánlom, mert tudom, hogy ha egy csepp pofázhatnékom-ot adhatnék magamból, akkor már unnád a sok beszédet! :) :D

Az első dolog szerintem, hogy ami érdeklődésed tárgyát képezi, azokat szedd össze (egy gondolat csokorba :D), aztán ha megvan, akkor gondolj bele, hogy a barátaid nyitottak a TE VILÁGODRA? ha nem, akkor nincs is értelme a baráti körödnek hívni őket. :) Mi vagy te, és mi a környezeted? Ezeket kell tisztázni magadban.

(írj privátot bátran, ha kell még "lelki pofon" :) )

2012. máj. 25. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!