Hogy lehetnék kommunikatívabb?
Választ a kérdésedre nem tudok adni, de együtt érzek veled, mert én is ezzel a problémával küzdök. Csendesebb vagyok az átlaghoz képest és a társaságban is általában csak hallgatok, mert nem tudok illetve nem merek a témához hozzászólni. Ismerettségekre is ezáltal nehezen teszek szert és elég nehéz így.
21/F
Én a blokkok feloldására magamat ajánlom, mert tudom, hogy ha egy csepp pofázhatnékom-ot adhatnék magamból, akkor már unnád a sok beszédet! :) :D
Az első dolog szerintem, hogy ami érdeklődésed tárgyát képezi, azokat szedd össze (egy gondolat csokorba :D), aztán ha megvan, akkor gondolj bele, hogy a barátaid nyitottak a TE VILÁGODRA? ha nem, akkor nincs is értelme a baráti körödnek hívni őket. :) Mi vagy te, és mi a környezeted? Ezeket kell tisztázni magadban.
(írj privátot bátran, ha kell még "lelki pofon" :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!